Zwaluwhoeve

Tot 65% korting.
Kies optie

In een Notendop


Kom tot rust in de Zwaluwhoeve, wandel over het aangelegde strand en relax in de sauna’s, hamam, whirlpools en zwembaden.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Ontspannen is zo hard nodig dat je er tijd voor moét maken - wat onvermijdelijk tot stress leidt, waardoor ontspannen nóg harder nodig is. Ontsnap aan vicieuze cirkels tijdens een dagje wellness bij de Zwaluwhoeve.

Kies uit twee opties

  • € 15,99 voor dagentree incl. een Rasul-behandeling (waarde € 45,45)
  • € 18,99 voor dagentree incl. snoezelen of een rozenritueel (waarde € 49,45)

Bij de Zwaluwhoeve kan je op bijna alle mogelijke manieren ontspannen: zittend, staand, liggend of op je zij. Het resort beschikt over diverse verkwikkende faciliteiten: een zoutwaterbad waarin je kan floaten, diverse baden om in af te koelen of juist op te warmen en meer dan 10 soorten sauna’s. Wanneer je door al het baden en bubbelen trek hebt gekregen, kan je een vorkje prikken in één van de drie restaurants. Met alle faciliteiten, een foodmarkt en een grote tuin hoef je niet bang te zijn voor drukte en kan je genieten van een gezellig dagje ontspanning.

En dit fijne dagje ontspannen in de omgeving van Harderwijk is ook voor je bankrekening even ontspannen. Want je krijgt dagentree bij Zwaluwhoeve met korting én ontspannende behandeling. Bekijk hier onder de behandelingen waar je uit kan kiezen met deze aanbieding van Zwaluwhoeve.

Rasul-behandeling:
In een sfeervol verlichte Rasul-ruimte smeer je jezelf in met Rasul - een speciaal kruidenmengsel - en neem je met andere bezoekers plaats op de warme banken. De Rasul droogt op waardoor je huid alle werkzame stoffen en mineralen opneemt. Deze reinigende sessie duurt ongeveer 25 minuten.

Snoezelen:
In dit ontspannende ritueel van TREATMENTS® word je verwend met korte massagegrepen en een gezichtsmasker, een bijzondere sessie van ongeveer 60 minuten voor lichaam en geest. Je droomt weg op rustgevende muziek en geniet ondertussen van de geuren en fijne gevoelens.

Rozenritueel:
In dit ritueel breng je zelf een scrub aan. Deze maakt je klaar voor een lekker geurende gelpakking op basis van rozenblaadjes. Ondertussen geniet je van een zwaaisessie en worden massagegrepen toegepast. Daarna spoel je de pakking weg en word je welkom geheten in de ontvangstruimte voor een warm rozendrankje. Deze sessie duurt ongeveer 45 minuten.

Let op: iedere dinsdag en donderdag en elke zaterdag óf zondag is het badkledingdag bij de Zwaluwhoeve. Het dragen van badkleding is dan verplicht. Kijk voor actuele data daarvoor op de website.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf 1 januari t/m 31 maart 2019 op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Bijkomende kosten: op vrijdag, zaterdag, zondag, badkledingdagen en gedurende de kerstvakantie (1 t/m 6 januari 2019) geldt een toeslag van € 5,25 p.p. te voldoen aan Zwaluwhoeve. De data van de badkledingdagen vind je op http://www.zwaluwhoeve.nl/info/badkledingdagen/.
Reserveren: verplicht online via https://www.zwaluwhoeve.nl. Klik op "E-ticket verzilveren" en vul je grouponcode in. Na afronding ontvang je per e-mail een bevestiging. Zonder deze bevestiging is je reservering niet compleet. Reserveer tijdig, want per dag geldt een beperkte beschikbaarheid.
Annuleren: niet mogelijk zodra de reservering definitief is gemaakt.
Meer info: onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Zwaluwhoeve


Tussen de hoge bomen en het groene gras van de Veluwe in Hierden, op 6 autominuten van Harderwijk, ligt de Zwaluwhoeve: een van de bekendste wellnessresorts van Nederland. Met 50.000 m² aan oppervlakte kan je hier de hele dag ronddwalen tussen de verschillende barrelsauna's, kruiden-, dompel-, zoutwater-, stoom-, en voetenbaden, hottubs en whirlpools. Even uitpuffen doe je in een van de vele sauna's en tussendoor of afsluitend kan je een hapje eten in een van de restaurants van de Zwaluwhoeve. Kijk hier voor een overzicht van alle faciliteiten. Door de gunstige ligging midden in het land is het resort voor iedereen makkelijk te bereiken en ben je nooit lang onderweg van en naar huis.

Zwaluwhoeve

Spa, Dayspa
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.