Zwaluwhoeve: dagentree en Cooldown-ritueel bij dit luxe wellnessresort op de Veluwe

Tot 49% korting.
Kies optie

In een Notendop

Kom tot rust in de Zwaluwhoeve, wandel over het aangelegde strand en relax in de sauna’s, hamam, whirlpools en zwembaden.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Ontspannen is zo hard nodig dat je er tijd voor moét maken - wat onvermijdelijk tot stress leidt, waardoor ontspannen nóg harder nodig is. Ontsnap aan vicieuze cirkels tijdens een dagje wellness bij de Zwaluwhoeve.

De deal

  • € 16,99 voor dagentree + TREATMENTS-geurenreis Cooldown (incl. weekenden en Badkledingdagen) (waarde € 33,45)

Bij de Zwaluwhoeve kan je op bijna alle mogelijke manieren ontspannen: zittend, staand, liggend of op je zij. Het resort beschikt over verschillende verkwikkende faciliteiten: een zoutwaterbad waarin je kan floaten, diverse baden om in af te koelen of juist op te warmen en meer dan 10 soorten sauna’s. Wanneer je door al het baden en bubbelen trek hebt gekregen, kan je een vorkje prikken in één van de drie restaurants. Met alle faciliteiten, een foodmarkt en een grote tuin hoef je niet bang te zijn voor drukte en kan je genieten van een gezellig dagje ontspanning.

TREATMENTS-geurenreis cooldown (30 min.)

Tijdens dit ritueel word je meegenomen op een geurenreis vol frisse zoete zomergeuren. Tijdens deze opgieting wordt gebruik gemaakt van TREATMENTS-geuren. Tussendoor krijg je Uyuni-crème en na afloop spoel je je met de shampooversie van de geur af onder de douche. Je sluit af met een perenijsje, Uyuni-spray en een TREATMENTS-sachet.

Let op: iedere dinsdag en donderdag en elke zaterdag óf zondag is het Badkledingdag bij de Zwaluwhoeve. Vanaf 1 augustus 2019 komt de woensdag daar nog bij als Badkledingdag. Het dragen van badkleding is op deze dagen verplicht. Kijk voor actuele data daarvoor op de website.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 november 2019 op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht online via https://www.zwaluwhoeve.nl/verzilveren. Klik op "e-ticket verzilveren" en vul je Grouponcode in. Na afronding ontvang je per e-mail een bevestiging. Zonder deze bevestiging is je reservering niet compleet. Voor dit e-ticket geldt een beperkte beschikbaarheid. Wacht dus niet te lang met reserveren. Het kan voorkomen dat er op de door jouw gewenste datum geen beschikbaarheid is voor dit specifieke e-ticket.
Annuleren: niet mogelijk zodra de reservering definitief is gemaakt.
Meer info: iedere dinsdag en donderdag (vanaf 1 augustus ook woensdag) en elke zaterdag óf zondag is het Badkledingdag bij de Zwaluwhoeve, het dragen van badkleding is dan verplicht. Minimumleeftijd is 14 jaar. Personen van 14-18 jaar mogen de Zwaluwhoeve alleen onder begeleiding van een volwassene bezoeken. Bij twijfel kan de receptionist naar legitimatie vragen. Kijk op www.zwaluwhoeve.nl/info/badkledingdagen/ voor de actuele data. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Zwaluwhoeve

Tussen de hoge bomen en het groene gras van de Veluwe in Hierden, op 6 autominuten van Harderwijk, ligt de Zwaluwhoeve: een van de bekendste wellnessresorts van Nederland. Met 50.000 m² aan oppervlakte kan je hier de hele dag ronddwalen tussen de verschillende barrelsauna's, kruiden-, dompel-, zoutwater-, stoom-, en voetenbaden, hottubs en whirlpools. Even uitpuffen doe je in een van de vele sauna's en tussendoor of afsluitend kan je een hapje eten in een van de restaurants van de Zwaluwhoeve. Op lekkere lente- en zomerdagen laat je een figuurlijk relaxed dekentje over je heen leggen in een van de ligbedden, hangmatten en schommelstoelen van Zwaluwhoeve Beach. Kijk hier voor een overzicht van alle faciliteiten. Door de gunstige ligging midden in het land is het resort voor iedereen makkelijk te bereiken en ben je nooit lang onderweg van en naar huis.

Zwaluwhoeve

Spa, Dayspa
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.