Zwaluwhoeve

Tot 59% korting.

In een Notendop


Kom tot rust in dit fameuze resort, wandel over het aangelegde strand en relax in de sauna’s, hamam, whirlpools en zwembaden.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
This deal doesn't have any written reviews yet.

Wat je krijgt


Wanneer zwaluwen hoog vliegen kan je er op rekenen dat er mooi weer op komst is - en wanneer ze in een klapstoeltje met een drankje in de hand in een weiland liggen, dan weet je dat je in de buurt behoorlijk kan ontspannen. Nestel je in de tuin of aan het strand bij de Zwaluwhoeve voor een dagje wellness.

De deal

  • € 15,99 voor dagentree + koffie/thee met een lekkernij (waarde € 39,15)

Bij de Zwaluwhoeve kan je op alle mogelijke manieren ontspannen: zittend, staand, liggend of op je zij. Als je maar ontspant. Het resort beschikt over diverse verkwikkende faciliteiten: een zoutwaterbad waarin je kan floaten, verschillende baden om af te koelen of juist om te warmen en meer dan 10 soorten sauna’s. Wanneer je door al het baden en bubbelen trek hebt gekregen, kan je een vorkje prikken in één van de drie restaurants.

Met al deze faciliteiten, een foodmarkt en een grote tuin hoef je niet bang te zijn voor drukte en kan je onbezorgd genieten van een gezellig dagje ontspanning.

Let op: iedere dinsdag en donderdag en elke zaterdag óf zondag is het badkledingdag bij de Zwaluwhoeve. Het dragen van badkleding is dan verplicht. Kijk voor actuele data op de website.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 24 oktober 2018 op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Bijkomende kosten: op vrijdag, zaterdag en zondag en de badkledingdagen geldt een toeslag van € 4,95 p.p. te voldoen aan Zwaluwhoeve. De data van de badkledingdagen vind je op http://www.zwaluwhoeve.nl/info/badkledingdagen/.
Reserveren: verplicht online via https://www.zwaluwhoeve.nl/e-ticket-verzilveren/. Vul je grouponcode in, klik op toevoegen en maak daarna je reservering compleet. Per mail ontvang je de bevestiging. Zonder deze bevestiging is je reservering niet compleet. Reserveer tijdig, want per dag geldt een beperkte beschikbaarheid.
Annuleren: niet mogelijk zodra de reservering definitief is gemaakt.
Meer info: de waarde van deze deal is gebaseerd op de kassaprijs. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Zwaluwhoeve


Tussen de hoge bomen en het groene gras van de Veluwe in Hierden, op 6 autominuten van Harderwijk, ligt de Zwaluwhoeve: een van de bekendste wellnessresorts van Nederland. Met 50.000 m² aan oppervlakte kan je hier de hele dag ronddwalen tussen de verschillende barrelsauna's, kruiden-, dompel-, zoutwater-, stoom-, en voetenbaden, hottubs en whirlpools. Even uitpuffen doe je in een van de vele sauna's en tussendoor of afsluitend kan je een hapje eten in een van de restaurants van de Zwaluwhoeve. Kijk hier voor een overzicht van alle faciliteiten. Door de gunstige ligging midden in het land is het resort voor iedereen makkelijk te bereiken en ben je nooit lang onderweg van en naar huis.

Zwaluwhoeve

Spa, Dayspa
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.