Geen nieuwe meldingen

Martini van Geffenstraat 49, Amsterdam-Osdorp

1, 3 of 5 keer een massage van 60 minuten bij Zwarte Vlinder

Kies optie

In een Notendop

Geef je 1 uur over aan ontspannen, bijkomen en het los maken van je zorgen tijdens bijv. een klassieke- of ontspanningsmassage voor vrouwen.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor 1 massage naar keuze (waarde € 50)
  • € 54,99 voor 3 massages naar keuze (waarde € 150)
  • € 89,99 voor 5 massage naar keuze (waarde € 250)

Een massage duurt 60 minuten en je hebt de keuze uit de volgende massages:

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online op www.zwartevlinder.com/#!online-reservering/lbppk of via e-mail op info@zwartevlinder.com, o.v.v. Groupon en je telefoonnummer.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Alleen geldig voor vrouwen. Alleen geldig bij de vestiging aan de Martini van Geffenstraat. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Zwarte Vlinder

In deze salon maken ze de vlinder in je los door massages aan te bieden die aansluiten bij jouw wensen en behoeften. De enthousiaste en ervaren specialisten maken dit mogelijk door te luisteren naar de klachten. Vervolgens zetten zij de juiste technieken in met als doel kwalen te verhelpen óf om je lichaam en geest (weer) in een relaxmodus te krijgen. Ontspannen kan bijvoorbeeld tijdens een hotstone-massage waarbij je lichaam gemasseerd wordt met behulp van warme en zacht aanvoelende stenen. Specifieke klachten worden aangepakt tijdens de therapeutische massage. Je vindt de salon in Nieuwegein op ongeveer 20 minuten afstand van Utrecht waar je je auto gratis voor de deur kan parkeren.