Geen nieuwe meldingen
Tot 61% korting.
Kies optie

In een Notendop

Plons, speel en zwem in water met mediterraanse temperaturen en stil je trek met een patatje inclusief saus, snack en bekertje ijs.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
R
RenateTOP REVIEWER
10 beoordelingen8 beoordelingen
januari 15, 2019
Prima, goed zwembad. Genoeg te doen. Schoon zwembad
M
Maryanne
5 beoordelingen3 beoordelingen
januari 10, 2019
Leuk zwembad
A
Anouk
5 beoordelingen2 beoordelingen
januari 8, 2019
Super zwembad, warm en waterpret voor iedereen. Vakantie en grouponbon is niet gunstig. Het kan erg druk zijn. Buiten wachten om naar binnen te gaan of het is vol.
Bekijk alle beoordelingen

Wat je krijgt

Kies uit 3 opties

  • € 4,99 voor een entreeticket incl. junglemenu voor 1 persoon (waarde € 13)
  • € 9,99 voor een entreeticket incl. junglemenu voor 2 personen (waarde € 26)
  • € 19,99 voor een entreeticket incl. junglemenu voor 4 personen (waarde € 52)

Koukleumen is niet aan de orde tijdens een dagje zwembad-fun bij Tropiqua. Hier is het altijd een aangename temperatuur van 32 graden. Ga lekker baantjes zwemmen of zoek het avontuur op in de stroomversnellingen en bochten in de wildwaterkreek of op één van de twee glijbanen. En terwijl de kids zich vermaken in het speciale bad voor peuters en kleuters stil je je trek met een junglemenu dat bestaat uit een patatje mét saus, snack en beker ijs.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 6 januari 2019 op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: niet nodig. Je groupon is je entreebewijs.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Zwembad Tropiqua

Het subtropisch zwembad Tropiqua bezoek je in Veendam, ongeveer een half uurtje rijden vanaf Groningen. Het hele jaar door kan jong en oud hier terecht voor zomerse waterpret in een exotische omgeving. Met een watertemperatuur van 30 graden en mediterrane waterverlichting waan je jezelf in de tropen. Je glijdt er van een 60 meter lange glijbaan, sjeest er van de SpeedFire-glijbaan, laat je meevoeren in de stroomversnellingen van de wildwaterkreek en je ontdekt er het waterkanon, de whirlpools, de waterpaddenstoel, de massagestralen en het uit-zwembad. Ook is er voor de kleintjes een peuter- en kleuterparadijs met diverse waterdiepten en speelprojecten. Denk aan een kinderglijbaan, de bedriegertjes en de speeltafel. Voldoende om te spitter, spetter, spateren.

Zwembad Tropiqua

Sport of buitenactiviteit, Zwemmen, Kinderactiviteiten, Sport voor kinderen