"Jong en oud, komt dat zien!" Het circus is weer bij iedereen in trek. Als rondreizend evenement heeft het op cultureel niveau zijn strepen verdiend en lijkt het populairder dan ooit tevoren. En terecht. De soorten entertainment die je in het circus voorgeschoteld krijgt zijn waarlijk uniek en verdienen niet zelden de kunststatus. Vele acrobatische acts zijn bijvoorbeeld ware choreografische hoogstandjes. Waar zie je voorts nog verbluffende trapeze-acts of messenwerpdemonstraties? Waar horen koorddansen, clowns en goochelen thuis? Dressuur-acts met de meest exotische dieren als tijgers, leeuwen, olifanten en zeehonden kun je ook maar op één plaats vinden. Je weet het: het circus.

Er zijn nu kortingsbonnen voor het circus, haal ´m snel!

Groupon maakt een bezoek aan het circus aantrekkelijker en voordeliger dan ooit tevoren. Onder de categorie 'cultuur' kun je de kortingsbonnen voor het circus van Groupon vinden. Trakteer jezelf met een kortingsbon voor het circus op entertainment van de bovenste plank. Maar naar het circus ga je doorgaans niet alleen. Trakteer ook anderen zoals je familie, je vrienden of vriendinnen met een kortingsbon op een oergezellig uitje. Durf weer eens ouderwets te genieten en laat ook de gevoelens van nostalgie maar meester van jouw beleving worden. Je bent slechts een kortingsbon verwijderd van plezier, sensatie en vermaak zoals het ooit bedoeld was.Mis de deals en de kortingsbonnen van Groupon voor het circus niet!

Komt dat zien, komt dat zien!./hOlifanten! Wilde tijgers! Giftige slangen! Het kan niet gevaarlijk genoeg zijn voor de dierentemmers van het circus. Zijn die kooien wel sterk genoeg? Nog voor je kan twijfelen komt er een oorverdovend tromgeroffel. De circusdirecteur kondigt het eerste nummer aan. Om met de deur in huis te vallen: hier is Leonardo met zijn zeven gevaarlijk grommende tijgers! De zweepslagen klinken in de lucht. Nog maar net van de schrik bekomen of er is alom gesis. Dan worden er enkele manden geopend en komen er slangen te voorschijn! Tientallen slangen kruipen sissend over en onder elkaar. Je ziet noch het begin noch het einde van zo'n beest. Plots, komt heel dicht bij jou een slangenkop naar boven. Je wordt gered door de gekke fratsen van de clowns. Ze buitelen over elkaar, laten elkaar struikelen en trekken gekke bekken. De schrik van daarnet maakt plaats voor geschater. In de pauze zorgen enkele artiesten voor een drankje en een hapje. Ook dat is een aanbieding van het Circus. Ondertussen wordt boven je hoofd alles in gereedheid gebracht voor de geweldige acrobaten. Als apen slingeren ze van het ene platform naar het andere. De salto's die ze doen zijn adembenemend. Dat is nog eens circus aanbieding!

Groupon biedt tickets aan!
Even adembenemend zijn de kortingen die Groupon geeft voor deze circus aanbieding. De tickets zijn echt de moeite waard. Met deze circus aanbieding komen beelden uit je jeugd terug. Deze aanbieding voor het circus kan je niet laten liggen. Ze geven je urenlang plezier. Laat deze Circus aanbieding niet door de tijgers verscheuren!

Lees verder