Als je aan 'wellness' denkt, denk je vaak al snel aan een day spa. Praktisch alles wat je onder 'wellness' kan verstaan, tref je doorgaans aan in een day spa. Je vindt in een day spa een breed scala aan beautybehandelingen, zoals allerlei gezichtsbehandelingen, ontharingsbehandelingen, pakkingen, manicure/pedicure-behandelingen, huidverbeteringen, maar ook haar- en make-up behandelingen. Daarnaast kan je je in een day spa op duizend en één uiteenlopende wijzen laten masseren: een ayurvedische massage, een shiatsu-massage, een van-top-tot-teen-massage, Russische massage, Thaise massage en ga zo maar door. Naast al dit soort behandelingen vind je in een day spa ook een rijkdom aan sauna's. Van 'kleurensauna's' tot stoombaden, er is in een day spa altijd meer dan één manier om je stress eruit te zweten. Verder zullen bubbel- en zwembaden niet snel in een day spa ontbreken.

Neem al jouw vrienden mee naar de day spa met een Groupon kortingsbon

Met een Groupon kortingsbon voor de day spa kan je op voordelige wijze ontspannen en tot rust komen. Groupon maakt de say spa bij jou in de stad betaalbaarder dan ooit tevoren. Aarzel niet langer om de kortingsbonnen voor de day spa te gaan gebruiken en geef jezelf en jouw lichaam de aandacht die beiden verdienen. Natuurlijk kan je ook een kortingsbon cadeau doen aan je moeder, een vriendin, de buurvrouw of een goede vermoeide vriend. En zoals met alles in het leven, is het samen altijd leuker. Een kortingsbon voor de day spa maakt het veel aantrekkelijker om met je vriendengroepje een dagje te gaan chillen in de day spa. Mis onze kortingsbonnen en vooral deze kortingsbon voor de day spa dus niet!

Met deze health spa aanbiedingen voelt u zich als herboren.

Met de health spa aanbiedingen van Groupon kunt u zich een heerlijk laten verwennen en het optimale gevoel van wellness ervaren. Wie wil zich niet lekker en relaxed voelen na een dagje uit? Een heerlijk ontspannen bezoek aan de sauna en een revitaliserende massage of een rustgevende pakking zorgen ervoor dat u de stress van alledag weer aankunt. Met deze aanbiedingen voor een health spa bent u al snel een ander mens. De health spa wordt tegenwoordig door zowel mannen als vrouwen gebruikt, en zelfs voor kinderen zijn er unieke gezichtsbehandelingen die speciaal zijn ontwikkeld voor de kwetsbare kinderhuid. Ontdek het nu zelf met kortingen tot wel 70% op deze health spa aanbiedingen.

Kies zelf uw behandelingen of stel het arrangement van uw keuze samen met de health spa aanbiedingen.

U kunt kiezen uit verschillende gezichtsbehandelingen en deze naar wens aanvullen met een ontspannende gezichtsmassage of een speciaal masker. Voor het lichaam is er de hydromassage, een peeling of bijvoorbeeld een warme algenpakking. Uiteraard kunt u ook gebruikmaken van een waxing voor gezicht, oksels of benen. Om af te sluiten is een verzorgende manicure en/of pedicure zeker een aanrader. De mogelijkheid bestaat ook om met de health spa aanbiedingen zelf een arrangement samen te stellen van de behandelingen die uw voorkeur genieten. Wellness en Groupon zullen voortaan door u in één adem genoemd worden. Genieten dus!

Lees verder