Altijd de drang gevoeld om omhoog te willen gaan en te voelen hoe het is om aan de top te staan? Ga dan nu klimmen en profiteer van deze kortingsbon voor klimmen van Groupon. Klimmen is een intensieve maar zeer leuke bezigheid om je vrije tijd mee te besteden. Ook als je nog nooit geklommen hebt is het zeker de moeite waard om het een keertje te proberen. Ook op zoek naar een hobby? Profiteer dan nu van deze kortingsbon waarmee klimmen een stuk voordeliger wordt. Samen met een zekeraar, die aan de grond blijft om jouw klimtocht veilig te laten verlopen, ga je de uitdaging aan om de klimmuur te bedwingen. We zien je aan de top!

Versla je vrienden sportief met klimmen, haal nu de kortingsbon!

Durf jij het aan? Bestel dan nu je kortingsbon en laat zien hoe goed jij in staat bent om deze muren te bedwingen. Om je avontuur zo veilig mogelijk te laten verlopen krijg je tijdens het klimmen veiligheidskleding aan en wordt je bevestigd aan een touw, zodat je altijd veilig bent. Veilig en voordelig klimmen, doe het nu door je kortingsbonnen te bestellen! Klimmen doe je natuurlijk niet in je eentje, neem vrienden mee om extra te profiteren van deze Groupon kortingsbonnen en versla ze in jullie race naar de top. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en klaar om aan de top te staan? Bestel dan nu deze kortingsbonnen, waarmee klimmen extra voordelig wordt! Ga deze sportieve uitdaging aan, het klimmen zal je echt een kick geven!

Sportief met de klimmuur

Houdt u van een uitdaging? Bent u sportief aangelegd? Dan is de klimmuur echt wat voor u! In uw vrije tijd boekt u alleen of met wat vrienden een middagje bij de klimmuur. Het maakt niet uit of u de Mount Everest al een keer hebt beklomen of voor het eerst een klimmuur ziet, er is voor ieder niveau wat te vinden. Onze ervaren instructeurs zorgen voor de juiste begeleiding en laten u op uw eigen niveau klimmen.

Een heerlijke vrije tijds besteding: De klimmuur

Al vele deelnemers gingen u voor. Het nieuwe uitje voor sportieve mensen. De muur staat in verschillende delen van Nederland en is voor iedereen toegankelijk. Als u aankomt bij het bedrijf krijgt u een korte basisinstructie en zal u een instructeur worden toegewezen. Samen met uw instructeur zal u op de klimmuur de uitdaging aangaan. Er zijn vele verschillende manieren waarop u kan klimmen, van makkelijk tot extreem moeilijk. Dit hangt af van uw eigen ervaring en talent. Doordat alles onder begeleiding van een instructeur is weet u zeker dat u op uw eigen niveau zal klimmen. En het is weer eens wat anders dan een avondje bowlen. Dus bent u op zoek naar een activiteit die eens heel anders is dan u bent gewend, boek dan snel deze prachtige en sportieve activiteit.

Lees verder