Minigolf. Het is geliefd bij jong en oud. In zo min mogelijk slagen dient u het golfballetje in de hole te krijgen op banen die, naarmate het spel vordert, steeds uitdagender en fantasierijker worden. In tegenstelling tot veel andere sporten vraagt Minigolf niet per se veel fysieke inspanning van de spelers. Zelfs het voor veel sporten zo kenmerkende competitie-element, hoeft geen belangrijke rol te spelen. Minigolf, doorgaans ook wel bekend als midgetgolf, is dan ook te omschrijven als een vrijblijvend gezelschapsspel. Vaak aanwezig op allerlei vakantielocaties en in andere recreatieve gebieden, wordt het spel niet zelden door de hele familie gespeeld. Grootouders spelen het met hun kleinkinderen, maar ook onder jongeren wordt nog vaak een balletje geslagen wanneer er Minigolf banen in de omgeving van hun stad te vinden zijn.

Met vrienden een avond minigolf spelen, nu extra goedkoop met kortingsbonnen

Dankzij de kortingsbonnen van Groupon was Minigolf nooit eerder zó leuk en nooit eerder zó voordelig. Aarzel niet langer om de kortingsbonnen voor Minigolf te gaan gebruiken. U kunt ook een kortingsbon voor Minigolf cadeau geven aan een goede vriend of vriendin. Of wat dacht u van een kortingsbon voor een uit het oog verloren kennis? "Hoe meer zielen, hoe meer vreugd", is het adagium dat bij uitstek op Minigolf van toepassing is. Koop de kortingsbon nu, en mis de deals van Groupon niet! Er zit altijd wel een kortingsbon tussen die interessant is voor u! Dus surf snel naar de site om te profiteren van veel korting!

Indoor midgetgolf iets voor jou?

Speel jij ook graag midgetgolf in het weekend of tijdens de vakanties? Midgetgolf is een leuke activiteit voor in je vrije tijd. Echter is het weer in Nederland niet altijd zo mooi dat je de garantie hebt altijd buiten te kunnen midgetgolfen. Daar hebben wij iets op gevonden. Bij ons reserveer je nu kaarten voor indoor midgetgolf. Dit is gelijk aan het normale midgetgolf maar dan overdekt. Zo sta je niet buiten in de regen op de baan. Op deze manier kan je altijd je favoriete hobby blijven uitoefenen.

Met het hele gezin indoor midgetgolf!

Indoor midgetgolf is geschikt voor alle leeftijden. Hierdoor is deze activiteit ideaal uit te voeren door gezinnen. Op een spelende manier werk je samen met je kinderen, alleen of in teamverband, aan samenspel en motoriek. Door dit spel verband worden kinderen op een positieve manier gestimuleerd en getraind op grove en fijne motoriek. Indoor midgetgolf is niet alleen geschikt voor gezinnen maar zeker ook als personeelsuitje of vrienden dag. Doordat er een samenwerkingsverband en wedstrijdelement aanwezig is, is dit vaak een uitdagend spel voor iedereen. Jong of oud! Verveel jij je in je vrije tijd en heb je geen zin om buiten in de regen te staan, reserveer dan snel je indoor midgetgolf bij Groupon. Voor je 't weet versla jij iedereen op de baan!

Lees verder