Schieten in je vrije tijd kan heel leuk zijn: met Paintballen! En nu wordt het extra leuk dankzij onze Groupon kortingsbonnen voor Paintballen. De kenners zijn er lyrisch over, want als je het eenmaal hebt gedaan, wil je meer. Voor degenen die het nog niet kennen: Paintballen doe je met een 'pistool' geladen met verfkogels. Iemand die getroffen is, heeft slechts een verfplekje op zijn (aangepaste) en beschermende schietkleding. Ongevaarlijk dus, leuk, spannend en de grappigste manier om met je vrienden 'af te rekenen'.... Bovendien worden je ogen beschermd door een stevige veiligheidsbril. Dus schiet een schot in de roos en pak die deal!

Gezellig paintballen met vrienden kan nu extra voordelig met kortingsbonnen, haal ´m snel!

Paintballen is een groepssport en daarom stellen we nu deze aanzienlijke kortingsbonnen beschikbaar, zodat je met je vrienden kan gaan spelen. De kortingsbon is een aantrekkelijk aanbod, dus kies voor een van onze deals! De aangeboden kortingen krijg je direct via de kortingsbonnen terug, zodat je meteen met je team aan de slag kunt met Paintballen. We hebben een spannend parcours uitgezet, waar je Paintball kunt spelen met je vrienden, je bedrijf als uitje of met je familie. Maak gebruik van bijgaande kortingsbon en ervaar de wereld van Paintballen. Uiteraard is er een gezellige afterparty, want van al dat schieten en jagen krijg je dorst... De inwendige mens vergeten we zeker niet, die 'schiet' er niet bij in. Wat let je, knip de Groupon kortingsbon voor Paintballen uit en beleef een leuke middag op ons schietparcours.

Actief met Groupon: Paintball indoor

Op zoek naar een leuk actief idee voor je vrije tijd. Groupon biedt diverse aanbiedingen voor vrije tijd activiteiten. Dit maal is er een kortingscoupon voor paintball indoor. Paintball indoor is een activiteit waarbij je binnen een ruimte de andere spelers achtervolgt en moet raken met een verfpistool. Je speelt alleen of als teams. De verf zit in balletjes (vandaar de naam verfbal of paintball) en is niet giftig en water oplosbaar. Je wordt tijdens het spel beschermd door speciale kleding en een masker. Omdat dit spel binnen wordt gespeeld, kan het weer geen spelbreker zijn. De binnenruimte heeft harde vloeren en is mooi aangekleed en belicht voor een goede atmosfeer voor jouw gekozen spel. Natuurlijk zijn er genoeg obstakels en attributen om je achter te verschuilen. Verstoppertje of oorlogje spelen was nooit zo spannend!

Kortingscoupon voor paintball indoor bij Groupon

Je kunt nu paintball indoor goedkoop uitproberen door de kortingscoupon van Groupon. Leuk om samen met vrienden, familie of collega's te doen voor jullie feest, familiedag of teambuilding. De adrenaline zal zeker gaan stromen bij dit spel! En terwijl je speelt bouw je aan je conditie en ontspan je van je drukke werk of dagelijkse bezigheden: dus goed voor lichaam en geest! Al zin gekregen? Boek dan snel je kortingscoupon voor paintball indoor op de Groupon website. Als je toch op de website bent, schrijf je dan gelijk in voor de dagelijkse Groupon deal e-mail, zodat je nooit meer een aanbieding mist!

Lees verder