Vandaag de dag is het voor de meeste mensen belangrijker dan ooit om goed op hun gezondheid te letten. Reeds langer dan vandaag is het echter bekend dat sporten/fitness hiertoe één van de aangewezen manieren is. Maar vooral bij fitness blijkt keer op keer dat het enthousiasme voor een gezonde levensstijl op termijn plaats maakt voor oude gewoonten. Fitness wordt door velen namelijk als saai ervaren.Pilates breekt met deze fitnessbeleving. De bedoeling is af te rekenen met de "fitnesswijze" waarbij enkel veel inspanning wordt gevraagd van het lichaam. Pilates is namelijk gebaseerd op de gedachte dat geestelijke en lichamelijke gezondheid met elkaar verweven zijn. Vergelijkbaar met Yoga wordt de nadruk gelegd op ademhaling, controle, precisie, vloeiende bewegingen en concentratie. Er worden hierdoor spiergroepen getraind die bij conventionele "fitness" geen of nauwelijks aandacht krijgen. Andere gunstige uitwerkingen op het lichaam zijn een verbeterde houding, een gezondere manier van ademhalen, meer evenwicht en betere controle over het lichaam.

Voel je fit met pilates en bemachtig de kortingsbon voor lessen!

Met een kortingsbon voor Pilates kun je op voordelige wijze aan jezelf en je conditie blijven werken. Bewegen was nooit eerder zó leuk en Pilates nooit eerder zó voordelig. Twijfel niet langer om de kortingsbonnen voor Pilates te gaan gebruiken. Natuurlijk kun je ook een kortingsbon voor Pilates cadeau te geven aan een goede vriend of vriendin. Samen sporten is altijd leuker. Zeker met kortingsbonnen van Groupon! Of wat dacht je van een kortingsbon voor een uit het oog verloren kennis? Mis de deals van Groupon en vooral deze kortingsbonnen voor Pilates niet!

Pilates lessen voor iedereen!

In beweging blijven is gezond voor ons lichaam en goed om in conditie te blijven. Minimaal een half uur per dag bewegen houdt ons in topconditie. Doet u al aan een sport of bent u op zoek iets leuks voor in de vrije tijd? Wellicht heeft u al eens aan fitness gedacht, maar lijken die saaie bewegingen die u met die apparaten maakt niet uitdagend genoeg voor u. Kies dan voor pilates lessen! Pilates is een vrij nieuwe tak van sport die veel weg heeft van fitness, taichi en aerobics. Pilates wordt in groepsverband beoefend onder leiding van een professionele coach. In een uur tijd worden alle spieren getraind, zowel liggend op een mat als staand. U zult na afloop blakend van energie de sportschool verlaten. Met de kortingsbon voor pilates lessen zorgen we ervoor dat u voordelig kennis munt maken met pilates. Kijk snel bij de deals voor welke sportscholen we kortingsbonnen voor pilates lessen in het aanbod hebben!

Sterk, fit en krachtig dankzij pilates lessen in uw vrije tijd

Ook Madonna is een enthousiaste beoefenaar van pilates! Deze popster heeft er aan bijgedragen dat pilates populair werd, wereldwijd. Vrouwen, mannen of kinderen, pilates lessen zijn voor iedereen te volgen. Pilates is een intensieve sport, maar u kunt het uzelf zo zwaar maken als u zelf wilt. Bestel een paar kortingsbonnen voor uzelf of om cadeau te geven aan een kennis of een vriendin. Misschien wilt u wel gezellig samen naar de pilates les?

Read More