sluit
Gebruik code DOUBLE en krijg tot 25% korting op de verkoopprijs op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.
Onze dealzoekers konden geen deals met vinden in de buurt.
Ze voelen zich daar rot over en hebben daarom voor jou andere deals gevonden om het goed te maken.

Laat voordelig een kroon zetten tegen inlevering van de kortingsbon!

Iedereen wil een gezond en mooi gebit houden, maar helaas is dat niet altijd het geval. De behandelingen bij een tandarts om een gebit te herstellen zijn duur. Vooral als de tandarts besluit dat het beter is om een kroon te plaatsen om hiermee de kiezen of tanden te versterken. Er zijn verschillende redenen om een kroon te laten plaatsen. Zo kan het zijn dat er onvoldoende houvast rond de kies of tand beschikbaar is voor een gewone vulling. Het is ook mogelijk dat de tanden of kiezen dusdanig verkleurd of slecht gevormd zijn dat het gebit ontsierd is. In alle gevallen is de behandeling ingewikkelder dan die van een gewone vulling. De kosten voor een kroon zijn dan ook hoger dan voor een vulling. De meeste verzekeringen dekken de kosten slechts in beperkte mate waardoor vele mensen moeten sparen voordat zij een kroon kunnen laten zetten.

Kroon nodig? Haal de kortingsbon en bespaar veel geld!

Gelukkig is het niet meer nodig om te sparen voor het plaatsen van kronen en het betalen van de behandeling: de kortingsbonnen van Groupon bieden de perfecte oplossing. Speciaal voor u heeft Groupon unieke deals gesloten: kortingsbonnen waarmee u korting krijgt voor de behandeling van een kroon. De kortingsbonnen Kroon zijn te gebruiken bij verschillende tandheelkundige praktijken in het land. Samen met de kortingsbon Kroon sturen wij informatie over de deelnemende tandheelkunde praktijken waar u de kortingsbon kunt gebruiken. Geef uzelf een gezond en mooi gebit cadeau. Wacht niet langer en koop nu een kortingsbon van Groupon. Kroon uzelf met een mooi en gezond gebit!