Alamo Kortingscodes

 • Top Keuze
  Deal

  Check hier alle Leveringsopties op Alamo.nl

  Pak Deal
  Bekijk voorwaarden
 • Sale
  Deal

  Bekijk de Beste Offers hier op Alamo.nl

  Pak Deal
  Bekijk voorwaarden

Populaire Alamo Kortingscodes voor mei 2022

Kortingscode TitelType KortingVervaldatum
Bekijk de Beste Offers hier op Alamo.nlOnline Deal15 aug. 2022
Geef je op voor de Nieuwsbrief bij Alamo.nlOnline Deal15 aug. 2022
Check hier alle Leveringsopties op Alamo.nlOnline Deal15 aug. 2022

Q&A met Alamo

Alamo_NL

Hoe gebruik ik een Alamo kortingscode?

Je gebruikt een kortingscode door deze tijdens het afrekenen in te vullen.

Hoe oud moet ik zijn om een auto te huren via Alamo?

De minimale leeftijd verschilt per land, auto-type en lokale verhuurder. Soms is er een leeftijdstoeslag verbonden als je jonger dan een bepaalde leeftijd bent. Kijk op de website bij de voorwaardes om te zien wat bij jou van toepassing is.

Moet ik me extra verzekeren als ik een auto huur via Alamo?

Alamo zorgt ervoor dat alle strikt benodigde verzekeringen en toeslagen bij het eindbedrag zijn inbegrepen. Voor het huren van een auto wordt in de meeste landen een eigen risico gerekend.

Kan ik extra bestuurders opgeven via Alamo?

Je kan altijd extra bestuurders opgeven. Het verschilt per land of je hiervoor moet bijbetalen of niet.

Wat zijn de annuleringskosten bij Alamo?

Als je méér dan 14 dagen voor de huurdatum annuleert betaal je €35,- annuleringskosten.Bij annulering tussen de 14 dagen tot 1 dag voor verhuurdatum zijn de kosten €47,50.Bij een annulering van minder dan 24 uur tot de verhuurdatum wordt het gehele huurbedrag in rekening genomen.

Mag ik een huurauto van Alamo bij een andere locatie inleveren?

Ja, in de meeste landen is het mogelijk om je huurauto op een andere locatie af te geven. Hiervoor worden wel kosten in rekening gebracht. Deze kosten verschillen per land.

Contact opnemen met Alamo

Klantenservice: 030 - 6930136 (NL)+31-30-6921399 (BE) +31-30-6933088 (Vanuit andere landen)Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur.Zaterdag 10:00 - 16:00 uur.Email: info@alamo.nl customerservice@alamo.nl
Post:Target Travel ServicesBisonspoor 7006a3605 LW Maarssen

Blijf op de hoogte met Alamo

3 Kortingscodes beschikbaar
Laatst Bijgewerkt 14 mei 2022
Deel jouw ervaring over onze Alamo.nl code.

Ontdek Alamo.nl

Ga je lekker op vakantie? Geniet dan van de vrijheid die een betrouwbare huurauto van Alamo je biedt. Zo hoef je niet in je gebrekkige Spaans de weg naar het busstation te vragen en bespaar je een hoop geld op taxi’s. Met een Alamo kortingscode ga je voor een prikkie de weg op. Zo houd je meer geld over voor een dineetje op de boulevard of een kanotocht door het prachtige Canadese landschap.

Bespaar meer met Alamo.nl

Alamo beloont haar vaste klanten graag en heeft om die reden een Members Only-lidmaatschap. Als je lid wordt ontvang je altijd aantrekkelijke kortingen. Reislustige-types zoals jij kunnen daarom altijd voordelig de wereld verkennen, zoals het zonnige Florida, het ruige Chili of het prachtige Zwitserland. Met de Alamo nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van de laatste acties en nieuwtjes. Je kan via Alamo ook lid worden van de mooiste reismagazines en je laten inspireren voor je volgende reisbestemming.

Trending bij Alamo.nl

Het team van Alamo heeft een passie voor reizen en wil dit zoveel mogelijk delen met hun klanten. Lees de blogs met advies en verhuurtips zodat je super voorbereid op reis gaat en ontvang met Alamo korting op de beste verhuurauto’s op de mooiste bestemmingen. Alamo weet dat elke reis uniek is en biedt daarom een breed aanbod aan extra’s zoals GPS, kinderzitjes, extra bestuurders en een 24 uur tevredenheidsgarantie. Zo kan jij zonder stress de reis van je dromen maken.

Beschikbaar vandaag

Deals3