eBay Coupons

 • Aanbieding
  Deal

  Grootse kortingen op elektronica, kleding, gadgets, auto's en noem het maar op!

  Pak Deal
 • Aanbieding
  Deal

  Bespaar op merkkleding met hoge kortingen!

  Pak Deal
 • Aanbieding
  Deal

  Profiteer van een wereldwijd aanbod aan voordelige auto's en motoren!

  Pak Deal

Populaire eBay Coupons voor juni 2023

Kortingscode TitelType KortingVervaldatum
Profiteer van een wereldwijd aanbod aan voordelige auto's en motoren!Online Deal
Bespaar op merkkleding met hoge kortingen!Online Deal
Grootse kortingen op elektronica, kleding, gadgets, auto's en noem het maar op!Online Deal

Winkelen bij eBay

eBay shop nl

Al sinds 1995 maakt eBay het voor shoppers wereldwijd mogelijk om online koopjes te doen, en worden er elke dag miljoenen artikels verkocht. Als verkoper kan je een prijs opgeven voor je spullen of een veiling starten, zo nodig met een minimum startbod. Als koper kan je een bod plaatsen in de veiling of kan je ervoor kiezen om het nu te kopen aan een vaste prijs, bepaald door de verkoper. Bij sommige verkopers kan je een bod doen dat lager ligt dan de vraagprijs voor een 'nu kopen'-artikel. Als de verkoper akkoord gaat, doe je een geweldig koopje!

Waarom kopen bij eBay?

Wat winkelen bij eBay zo leuk maakt is de spannende, vaak meeslepende ervaring van het bieden in een veiling. De prijzen beginnen laag - vaak minder dan één euro - en kopers kunnen elkaar overbieden totdat de tijd op is. De veiling kan tot het bittere eind doorgaan, maar het is natuurlijk even goed mogelijk dat jouw openingsbod niet opgemerkt wordt, waardoor je gouden zaken doet op zeldzame kunstobjecten, designerkleding of een van de nieuwste gameconsoles. Voor shoppers die meer zekerheid willen of minder tijd hebben, is er de 'Nu kopen'-knop, waarmee je die blinken tiara meteen kunt kopen voor een vaste prijs. eBay is een wereldwijde marktplaats, wat betekent dat het aanbod bijna letterlijk eindeloos is. Als je op zoek bent naar producten die niet (meer) verkocht worden in jouw land zoals je favoriete parfum, oude gadgets zoals een discman, een LEGO-set uit je kindertijd of en een zeldzaam verzamelstuk, dan is er veel kans dat je het op eBay zult vinden. Groupon maakt het shoppen nog leuker met de allerlaatste eBay kortingscodes.

Hoe weet ik dat wat ik koop op eBay ook echt geleverd wordt?

eBay gebruikt een systeem van gebruikersbeoordelingen. Concreet wil dat zeggen dat zowel kopers als verkopers worden beoordeeld door de eBay-gemeenschap. Als iemand niet betaalt voor zijn aankopen of bestellingen niet levert zoals beloofd, dan zullen anderen dat waarschijnlijk vermelden in hun feedback. Er is ook een eBay-centrum voor geschillen waar je problemen met aangekochte of verkochte spullen kunt oplossen. Dit betekent dat als je niet wordt betaald of als je aankoop afwijkt van de beschrijving, eBay zal tussenkomen om ervoor te zorgen dat je probleem wordt opgelost. Koper en verkoper hebben acht dagen om onderling tot een oplossing te komen. Als blijkt dat dat niet mogelijk is, zal eBay bemiddelen en wordt je binnen de 48 uur terugbetaald. Dat zou zelfs de meest sceptische kopers en verkopers gerust moeten stellen wanneer ze op eBay handelen. Als je spullen betaalt met een kredietkaart of PayPal, geniet je trouwens ook een kopersbescherming, nog een extra verzekering tegen aankopen die niet aan je verwachtingen voldoen.

Hoe gebruik ik mijn eBay-kortingscode?

De eBay kortingen van Groupon zijn eenvoudig te gebruiken. Als je je favoriete korting hebt gekozen, klik je erop om de deal op te halen. Klik vervolgens op 'Nu shoppen' om rechtstreeks naar eBay door te surfen waar je korting al is toegepast. Gemakkelijk toch?

3 Kortingscodes beschikbaar

Deel jouw ervaring over onze eBay code.

Ontdek eBay

Wie houdt er niet van om koopjes te scoren en te kiezen uit producten die je nergens anders kunt vinden? Daar is eBay ideaal voor, als één van 's werelds grootste en meest gebruikte marktplaatsen die zowel veiling als directe verkoop aanbiedt. eBay was één van de pioniers van de onlineverkoop, en ook vandaag blijven ze de online winkelervaring voortdurend heruitvinden. Met onze eBay coupon kan je nog meer besparen op de geweldige deals.

Bespaar meer met eBay

Koop een originele Jaguar E-Type en scheur door de nacht zoals James Bond. Vind het voetbalshirt waarmee je favoriete voetballer een wedstrijd won. Koop een authentiek legeruniform uit de Tweede Wereldoorlog om de geschiedenis te herbeleven. Heb je een vriend die geobsedeerd is door het Romeinse Rijk? Doe hem munten uit die tijd cadeau. Op zoek naar een nieuw optrekje? Op eBay vind je zelf prefab-huizen! Kortom, alles wat je maar kunt bedenken is op eBay te koop.

Trending bij eBay

eBay is dé plek voor zeldzame objecten, maar je kunt er even goed eenvoudige spullen voor dagelijks gebruik zoals tandpasta, exotische kruiden of inktcartridges kopen. Grote retailers verkopen trouwens ook met eBay kortingsode, en bieden vaak prijzen aan die je in de fysieke winkels niet vindt.

Laatst Bijgewerkt 6 juni 2023

Beschikbaar vandaag

Deals3
Totaal Aanbiedingen3