Groupon Kortingscodes

Populaire Groupon Kortingscodes voor mei 2022

Geen recent verlopen aanbiedingen


Q&A met Groupon

Groupon

Hoe gebruik ik de Groupon kortingscode? 

Kopieer de kortingscode, voltooi je aankoop en voeg de code toe bij het afrekenen voor extra voordeel. Zorg ervoor dat je het vóór de vervaldatum van de kortingscode gebruikt. 

Wat als mijn Groupon code niet werkt? 

Kopieer en plak de code rechtstreeks vanaf Groupon om er zeker van te zijn dat er geen extra spaties, cijfers of typefouten in het codeveld terechtgekomen zijn. 

Ga ook na in de actievoorwaarden of de vervaldatum en -tijd nog niet verstreken is, en of er een bepaalde datum is vanaf wanneer de code kan worden gebruikt.

Probeer anders de code in te wisselen door te klikken op de inwissellink. 

Als het nog niet lukt, dan kun je rechtstreeks contact opnemen met de deal-aanbieder zelf (je vindt de contactgegevens in de voorwaarden van je Groupon) of met de klantenservice van Groupon zelf via deze contactpagina


Hoe krijg ik toegang tot mijn Groupon-account? 

Als je je eenmaal bij Groupon hebt geregistreerd, kun je je vervolgens gemakkelijk inloggen door rechtsboven op Groupon.nl te klikken op ‘Inloggen’. Vul dan je e-mailadres en wachtwoord in. Zodra je bent ingelogd staat je naam weergegeven. 

Je kunt je ook inloggen via je Facebook-account. Klik rechtsboven op Groupon.nl op ‘Inloggen’, vervolgens op de blauwe Facebook-connectknop. Vul daar je Facebook-inloggegevens in, en je bent ingelogd op de Groupon-website. 

Hoe kan ik met de Groupon App een groupon inwisselen?

Als je een groupon hebt aangeschaft en je de Groupon App op je mobiele apparaat hebt geïnstalleerd, selecteer je ‘Mijn aankopen’ in het Menu in de hoek (te vinden als drie stipjes of een G). Selecteer de groupon en scroll naar beneden voor informatie over het gebruik. Wanneer je je groupon wilt gebruiken, tik je op de knop om de groupon te downloaden of te laten zien. 

Wat als ik mijn Groupon niet meer kan of wil gebruiken? 

Er zijn verschillende voorwaarden per deal-categorie: 

Lokale deals: elke niet-ingewisselde groupon kan binnen 14 dagen na aankoop worden gerestitueerd, tenzij anders aangegeven staat in de de deal-voorwaarden.


Producten: na verwerking van de bestelling kunnen aankopen niet meer worden geannuleerd. Je kan het product wel binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen, tenzij anders vermeld staat in de deal-voorwaarden. Meer informatie over retouren naar Producten-deal aanbieders vind je hier.

Groupon Goods Global-producten: je kan het product binnen 14 dagen na ontvangst retourneren voor restitutie, tenzij anders vermeld in de deal-voorwaarden. Lees hier meer informatie over retourneren. 


Hotels & Reizen: als je de datum van je reis op Groupon hebt gekozen, dan raadpleeg je het annuleringsbeleid dat is aangegeven in de voorwaarden van je deal. Reserveringen die na de annuleringstermijn worden gemaakt, kunnen niet worden gerestitueerd. Als je je datum niet hebt gekozen tijdens je aankoop, kan deze binnen veertien dagen na aankoop worden terugbetaald, tenzij de deal-voorwaarden anders aangeven.


‘Uitverkoop’-deals: als de voorwaarden voor een deal ‘Uitverkoop’ vermelden, dan kunnen we na de aankoop geen retouren of restitutie aanbieden.

 

Wanneer is de klantenservice van Groupon bereikbaar? 

Je kunt Groupon telefonisch of via de chat bereiken op werkdagen van 09.00 tot 18.00.


Contact opnemen met Groupon

Je kunt je vraag stellen via de handige Hulp-Wizard op de website van Groupon. Als je er dan nog niet uitkomt, dan kun je via dezelfde pagina een chat openen met een van de vriendelijke medewerkers van de Groupon klantenservice. Ook kun je Groupon bellen op 020 808 5550.

Blijf op de hoogte met Groupon

 

0 Kortingscodes beschikbaar
Laatst Bijgewerkt 4 mei 2022
Deel jouw ervaring over onze Groupon code.
Gemiddeld: 2.6 Sterren

Ontdek Groupon

Groupon is toch wel een van de bekendste aanbieders van deals en aanbiedingen in alle soorten en maten! Sinds de oprichting hebben ze het consumentenlandschap veranderd. En niet alleen voor consumenten. Ook restauranthouders, reisbureaus, en evenement-organisatoren kregen een heel nieuw saleskanaal voor specifieke deals en aanbiedingen. Normale producten en diensten kunnen nu met extreme kortingen worden gekocht. Met een Groupon kortingscode kan dit zelfs nóg voordeliger. Goedkoper kan niet!

Bespaar meer met Groupon

Groupon verdeelt haar aanbiedingen in verschillende hoofdcategorieën: lokale aanbiedingen, producten, landelijke deals, hotels & reizen, en korting op evenementen. Er wordt ook nog uitgesplitst in eten & drinken, elektronica, beauty & spa, noem maar op. Op een speciaal gedeelte van de site vind je de allernieuwste aanbiedingen. Dit alles is overzichtelijk weergegeven op de Groupon website, je vindt er al snel wat je zoekt. Wil je op de hoogte blijven van de laatste Groupon deals? Schrijf je dan ook in voor onze nieuwsbrief!

Trending bij Groupon

Wil je lekker genieten van eten, fantastische uitjes of de mooiste producten? Neem dan snel een kijkje bij Groupon! Vergeet ook niet deze Groupon actie te gebruiken voor nog meer voordeel. De acties zijn trouwens niet alleen in de grootste steden te gebruiken, je kunt namelijk door het hele land terecht met de gaafste aanbiedingen, van Terneuzen tot Hollum. En met de producten ben je natuurlijk helemaal onafhankelijk van locaties. Kortom, neem snel een kijkje en profiteer! 

Beschikbaar vandaag