sluit
Gebruik code LEUK15 en krijg tot 15% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

3HO Nederland

Korte Haaksbergerstraat 44, Enschede

Kundalini yoga kennismakingscursus van 8 weken bij 3HO Nederland in Enschede

Kies optie

In een Notendop

Ga op zoek naar innerlijke rust en laat je meenemen in de wereld van Kundalini yoga met deze kennismakingscursus van 8 wekelijkse lessen.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
C
Charlotte
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
maart 1, 2022
Deze aanbieding was voor mij een hele fijne kennismaking met yoga. Na een lange periode van thuiswerken vind ik dit een heerlijke manier om te bewegen en ontspanning te zoeken. Christine is een fijne lerares. Ze verzorgt afwisselende lessen waarin ze je meeneemt in de achtergrond en werking van de oefeningen. Een breed scala aanbod, zowel on- als offline.
J
Judith
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
november 13, 2021
Door een persoonlijke aanbeveling heb ik dit lessenpakket gekocht en kon op deze manier kennis maken met Kundalini yoga. Christine Michon is een bevlogen lerares. De lessen zijn gevarieerd en je leert elke keer andere aspecten kennen. Ik ervaar het als heel fijn om tijdens de oefeningen de energie in mijn lichaam te voelen stromen. Door meditatie en ontspanning gun ik mijn geest een mooi rustmoment.
D
Dick
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
november 12, 2021
Inspirerende lessen en fijne sfeer.
N
Nancy
2 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
november 8, 2021
Een laagdrempelige manier om kennis te maken met kundalini yoga. Een gedegen, kwalitatief en betrouwbaar opleidingscentrum.

Over deze deal

 • Kundalini yoga kennismakingscursus
 • Bestaande uit 8 wekelijkse lessen van 60 minuten
 • De oefeningen zijn dynamisch en de aandacht wordt sterk gericht op het waarnemen en voelen van de eigen lichaamsenergie
 • Er zijn verschillende instapmomenten:
  • De week van 6 t/m 8 september 2022
  • De week van 10 t/m 12 januari 2023
  • De week van 4 t/m 6 april 2023
 • De exacte begindag van de cursus gaat in overleg met het yogacentrum i.v.m. het aantal beschikbare plekken per dag
 • De dag dat je begint wordt je wekelijkse vaste dag; de cursus wordt op dinsdag, woensdag en donderdagavonden gegeven
 • Halverwege de cursus instappen is niet mogelijk

Over 3HO Nederland:

In het levendige centrum van Enschede vind je een karakteristiek pand in hartje Enschede; dat van 3HO Nederland. Hier staat eigenaresse Christine Michon dagelijks klaar om je lichaam en geest te ontspannen. In de vorm van losse lessen, cursussen en opleidingen in een ontspannende en rustgevende ambiance. Sluit bijvoorbeeld gerust aan voor een Kundalini yogales waarbij de aandacht ligt op je ademhaling en het voelen van je lichaamsenergie.

Deal-Voorwaarden

Alleen geldig voor nieuwe klanten. Geldigheid: 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen). Instapmomenten zijn de week van 6 t/m 8 september 2022, de week van 10 t/m 12 januari 2023, de week van 4 t/m 6 april 2023. De exacte begindag van de cursus gaat in overleg met het yogacentrum i.v.m. het aantal beschikbare plekken per dag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren via https://3honederland.nl/groupon.Uiterlijk 48 uur voor je geplande les de Groupon code mailen naar yoga@3honederland.nl, o.v.v. Groupon.
. Annuleren: minimaal 12 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: de dag dat je begint wordt je wekelijkse vaste dag; de cursus wordt op dinsdag, woensdag en donderdagavonden gegeven. Je kan niet halverwege de cursus instappen. Zorg dat je minimaal 15 minuten voor aanvang van elke les aanwezig bent. Matjes en dekens zijn in het yogacentrum aanwezig. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over 3HO Nederland