sluit
TTD Launch

Aerial Yoga Gouda

Leeghwaterstraat 15-07, Reeuwijk

Aerial yoga workshop incl. healthy snacks en drankje voor 1-8 personen bij Aerial Yoga in Reeuwijk

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode MOBILE. Eindigt 8-6.
Code toepassen

In een Notendop

Zweef in doeken door de ruimte terwijl je lichaam zich in alle mogelijke yogaposities draait en werk aan spierkracht, soepelheid en balans.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

Kies uit 5 opties

  • € 9,99 voor aerial yoga workshop incl. snack en drankje voor 1 persoon (waarde € 35)
  • € 17,99 voor aerial yoga workshop incl. snack en drankje voor 2 personen (waarde € 70)
  • € 29,99 voor aerial yoga workshop incl. snack en drankje voor 4 personen (waarde € 140)
  • € 39,99 voor aerial yoga workshop incl. snack en drankje voor 6 personen (waarde € 210)
  • € 47,99 voor aerial yoga workshop incl. snack en drankje voor 8 personen (waarde € 280)

Zweef tijdens deze 2 uur durende workshop in doeken door de ruimte terwijl je lichaam zich in alle mogelijke yogaposities draait en werk aan spierkracht, soepelheid en balans. De healthy snack bestaat uit een stuk fruit of yoghurt met granola/muesli en het drankje uit koffie of thee.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandagavond, vrijdagavond, zaterdag en zondag (m.u.v. feestdagen). Bekijk de tijden van de workshop op het rooster.
Aankoop: maximaa l1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado. Alleen geldig voor nieuwe klanten.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via e-mail op info@aerialyogagouda.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Voor groepen vanaf 6 personen in overleg ook andere dagen mogelijk. De workshops vinden twee keer per week plaats, waarvan 1 in het weekend en 1 op een doordeweekse avond. Draag makkelijk zittende, niet wijde kleding, bij voorkeur een legging en een t-shirt met mouwen (kort of lang) in verband met hygiëne. Draag geen sieraden en horloge, deze kunnen knellen in sommige houdingen en tijdens de les kun je ermee in de doeken blijven haken. Het kan prettig zijn om sokken en een vest/trui te dragen bij de eind ontspanning. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Aerial Yoga Gouda

Yoga wordt vaak in verband gebracht met een zwevende bezigheid en laat dat nou precies hetgeen zijn wat je bij Aerial Yoga kan doen. Hier maken ze gebruik van doeken/hangmatten waarmee verschillende yogaoefeningen boven de grond worden uitgevoerd. De lessen combineren ontspannen en inspannen zodat je zowel je geest als je lichaam traint. Niet alleen volwassenen kunnen hier de lucht in, want er zijn ook speciale lessen voor kinderen waarbij het hebben van plezier voorop staat. Aerial Yoga Gouda vind je in Reeuwijk, pal boven Gouda.