sluit
TTD Launch

Body To Go

Oregondreef 29, Utrecht

1 jaar onbeperkt ontharen met de Diode Ice Laser bij Body To Go in Utrecht

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode MOBILE. Eindigt 8-6.
Code toepassen
Meer dan 20 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Kom van haar op ongewenste plekken af met behulp van lichtflitsen, bijvoorbeeld bij je benen, oksels, kin, bilnaad of armen.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • 1 jaar onbeperkt laserontharen
  • Gemiddeld 6-8 behandelingen nodig voor optimaal resultaat
  • Met tussenpozen van 6-10 weken
  • Kies een zone uit onderstaande opties
  • Of ga voor Pakket Compleet, om boven- en onderbenen, oksels en bikinilijn aan te pakken

Zones

S-zones M-zones L-zones XL-zones
Oksels Buik Schouders Boven- en onderbenen
Bovenlip Onderarmen Bovenbenen Gehele rug
Kin Bovenarmen Onderbenen Gehele rug en schouders
Wangen Borstkas Boven- en onderarmen Oksels, bikinilijn + boven- OF onderbenen
Hals Bikinilijn   Borstkas + buik
Nek Onderrug    
Handen en vingers      
Bakkebaarden      

Diode Ice Laser

Ontharen met de Diode Ice Laser is een behandelmethode met lichtflitsen om ongewenste haargroei bij de kern aan te pakken. Van haartjes die heel kort plaatselijk verhit worden met een laser en de warmte van het licht absorberen, wordt het haarzakje vernietigd. Zo kan de bron van haargroei worden verwijderd zodat er geen nieuwe haren meer kunnen groeien.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 6 maanden na aankoop in voor je eerste behandeling. Na inwisseling mag je nog een jaar onbeperkt laserontharen (tot een maximum van 6 behandelingen) bij Body To Go op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren:Reserveren: verplicht via WhatsApp op 030-2496202 of via e-mail op utrecht@bodytogo.nl, o.v.v. Groupon. Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Alleen geldig bij de vestiging in Utrecht. De laser werkt niet bij huidtype 5 en 6. Minimum leeftijd: 18 jaar. Alle behandelingen worden in dezelfde zone(s) uitgevoerd, tussentijds wisselen is niet mogelijk. Tussen twee behandelingen moet minimaal 6-10 weken zitten, afhankelijk van degekozen zone. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. De originele waarde is gecheckt op 5 oktober 2021.

Over Body To Go

Je stralende lichaam op het strand of aan het zwembad, in de hangmat of waar je maar wil gaan, zonder ongewenst haar. Bij salon Body To Go in Utrecht, Kerkrade of Den Bosch helpen je ze van die vervelende haartjes af op plekken waar je ze liever niet wil hebben. Dit haar verwijderen ze met de Diode Ice Laser; een laser die bekend staat om de gekoelde kop waardoor ontharen minder pijn doet. Ook is deze geschikt voor elk lichtere huidtype. Zo kan jij, waar je ook gaat, gladjes de buitenwereld in.