sluit
Gebruik code MOBILE en geniet van tot wel 20% extra korting op Lokaal, alleen geldig in de Groupon app! Eindigt vannacht! Uitzonderingen mogelijk.
Onze dealzoekers konden geen deals met vinden in de buurt.
Ze voelen zich daar rot over en hebben daarom voor jou andere deals gevonden om het goed te maken.

Hemels gladde benen met de Groupon kortingsbonnen voor harsen!

Oh! die onzalige haartjes op je benen... je hebt ze nog niet weggehaald of ze komen alweer terug! En bij je oksels is het precies hetzelfde verhaal. Bikinilijn, haartjes in je gezicht... je hebt er elke keer wel zó de balen van! Harsen, dat moet je doen of nog beter: laten doen! Harsen is dé manier van ontharing waardoor je langer van je ongewenste haargroei verschoond blijft. En met een kortingsbon harsen van Groupon kun je nu heel voordelig je schoonheid op peil houden. Bovendien, laten we wel wezen, zelf harsen is behoorlijk onhandig, een geknoei van jewelste en je moet er erg veel geduld voor hebben. En in de tere zones is het echt geen pretje!

Met de kortingsbonnen voor harsen het lastige werkje aan de professionals overlaten!

Met de kortingsbonnen harsen kun je dit werkje aan de deskundige schoonheidsspecialiste overlaten die het harsen tot in de puntjes beheerst. En die precies weet hoe ze ontharing op die belangrijke plaatsen goed en vakkundig moet aanpakken! Gebruik je kortingsbon voor het harsen om je benen helemaal superglad te krijgen, fluweelzacht, uitnodigend om geaaid te worden. Heerlijk! Zo’n kortingsbon voor het harsen wil je elke maand wel hebben! Je voelt je meteen supervrouwelijk en onweerstaanbaar... De kortingsbonnen voor het harsen van Groupon zijn natuurlijk ook leuk om aan je vriendinnen te geven, of aan je moeder. Niet omdat je wilt zeggen: zou jij niets eens wat aan je benen doen? Nee, omdat je wilt zeggen: “laat je eens lekker verwennen, laat je benen harsen, laat het lastig werkje over aan iemand anders en voel je daarna als een prinses”!