sluit
TTD Launch

Budoschool Amsterdam

Bessenpad 1, Amsterdam

Amsterdam: 3 maanden lang 1x keer per week judoles bij Budoschool Amsterdam

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode DOUBLE. Eindigt 29-5.
Code toepassen

In een Notendop

Judo is voor elke leeftijd: leer gericht vallen, weer opstaan en de juiste worpen maken onder begeleiding van professionals.

Over deze deal

  • Judolessen voor kinderen en volwassenen
  • 3 maanden lang, op dinsdag en donderdag
  • 1x per week
  • Je traint met maximaal 25 andere enthousiaste judoka’s
  • Iedere les duurt 60 minuten
  • Heb je (nog) geen kleding? Bij Budoschool kan je deze kopen en ook huren

Bij Budoschool in Amsterdam neemt de judokoorts je in de houdgreep. Met deze deal verzeker je jezelf en je kind van 3 maanden lang één keer per week een uur lang training in deze van origine Japanse zelfverdedigingskunst. Dit gebeurt in groepen van maximaal 25 gedreven judoka’s. Zo leer je de fijne kneepjes van de sport en weet je binnen mum van tijd van diverse worpen het fijne. De trainingen bij Budoschool Amsterdam vinden op dinsdag en donderdag plaats. Bovendien beschikken ze over de benodigde witte ‘Judogi’ ofwel judopakken, die je ter plekke kan kopen of huren.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 6 maanden na aankoop in voor een judoles. Na inwisseling mag je 3 maanden lang 1x per week judoles volgen bij Budoschool Amsterdam, op dinsdag of donderdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0681 186 858 of via e-mail op mail@budoschoolamsterdam.eu, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig icm andere acties. Alleen geldig voor nieuwe leden. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Budoschool Amsterdam

De missie van Budoschool Amsterdam, opgericht in 2008, is duidelijk: ze willen jou de fijne kneepjes van het judovak leren. Jong, oud, recreant of wedstrijdjudoka... iedereen is welkom en wordt vakkundig en volgens zijn of haar persoonlijke vaardigheden begeleid door de gediplomeerde judoleerkrachten. Je zou het dan ook bijna als een logische stap kunnen beschouwen dat deze dynamische sportorganisatie zich heeft gespecialiseerd in het trainen van sporters met een beperking. Tijdens alle trainingen staan respect, discipline én natuurlijk heel veel plezier voorop. Daarnaast wordt er bij Budoschool grote waarde gehecht aan de juiste hygiëne en dat is wel zo fijn om te weten als je op blote voeten gaat sporten. Dus: schoenen uit, judopak aan en de mat op. De lessen worden overigens gegeven in de gymzaal van Basisschool De Zeppelin in Amsterdam-Noord.