sluit
TTD Launch

Duikcentrum KYMO

Veldsteen 14, Breda

Introductieduik bij Duikcentrum KYMO in Breda

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode MOBILE. Eindigt 8-6.
Code toepassen

In een Notendop

Ga mee om reis in de onderwater wereld en ontdek of duiken wat voor jou is tijdens deze introductieduik.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • Introductieduik
  • Voor 1 of 2 personen
  • Inclusief:
    • Onderwater foto's   - Korte uitleg   - 1x zwembadsessie   - Inclusief gebruik van snorkel, vinnen, masker en duikset   - Brevet
  • Minimumleeftijd is 10 jaar
  • Neem zwemkleding en een handdoek mee

Deal-Voorwaarden

6 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op vrijdag van 20.30 tot 22.30 uur (m.u.v. feestdagen). Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. Reserveren vereist, minimaal een week van tevoren via e-mail op info@kymo.net, o.v.v. Groupon. Je krijgt daarna een mail met een inschrijfformulier, stuur deze ingevuld terug. Vermeld ook je schoenmaat en t-shirtmaat en stuur je pasfoto mee. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Minimumleeftijd 10 jaar. Neem zwemkleding en een handdoek mee. Inclusief gebruik van materialen.

Over Duikcentrum KYMO

Introductieduik, complete opleidingen, reparatie van je duikpak, fleskeuringen, medische keuring en meer: als het over duiken gaat, duikt Duikcentrum KYMO er met plezier voor je in. En dan is bovenstaande slechts een greep uit de vangst die je bij dit duikcentrum binnen kan hengelen. De 18 instructeurs duiken graag het diepe in met je. Voor voorbereidingen op een spectaculaire duik zit je hier sowieso goed, of je nu hulp nodig hebt met skills of met de juiste gear. Je kan er bovendien ook een kinderfeestje vieren of lid worden van KYMO's eigen snorkel- en duikvereniging (inclusief duikweekenden). Je gear weer als nieuw krijgen, doe je door het langs te brengen bij het servicecentrum, waar ze gespecialiseerd zijn in het onderhouden van ademautomaten en het repareren van droogpakken.