1 of 2 opvouwbare katoenen slaapzakken met geïntegreerd kussensloop

1 of 2 opvouwbare katoenen slaapzakken met geïntegreerd kussensloop

€ 49,99
€ 16,98
66% korting
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Deze opvouwbare slaapzak is verkrijgbaar in vier kleuren naar keuze en is ontworpen om praktisch en lichtgewicht te zijn.

Product-details

  • Slaapzak
  • Inclusief ingebouwde kussensloop voor extra comfort
  • Opvouwbaar voor eenvoudig opbergen en vervoeren
  • Afmetingen: 210 x 75 cm
  • Samenstelling: katoen
  • Beschikbare kleuren: paars, cyaanblauw, roze, marineblauw

Deal-Voorwaarden

"Kerstbezorging: bestellingen die tot 05/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


Levering: Gratis. Houd rekening met 7 kalenderdagen.
Uw bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Retouren en vragen: Producten verkocht door Ever Mercantile Limited. Geregistreerd adres: "5/F, Leitz Industrial Building 55-57 Wang Lung Street, Tsuen Wan", Tsuen Wan, ,, HK. Klik hier voor het retourbeleid. Neem voor vragen contact op met: blau@evermercantile.com.

Groupon moet mogelijk telefoonnummers en e-mailadressen verstrekken aan zijn leveranciers en/of koeriersbedrijven om te helpen bij de levering van een bestelling. Ze zullen deze gegevens alleen gebruiken om contact met u op te nemen om te helpen bij de succesvolle levering van de bestelling.
De originele prijs is gebaseerd op de online prijs bij Evermercantile van 19.05.2022.