Onbeperkt barbecueën voor 2 of 4 personen bij BBQ Restaurant Hillegom

Highlights
  • Onbeperkt eten zolang als je wil, geen tijdslimiet, aldus BBQ Restaurant Hillegom

  • Ruime keuze uit o.a. 15 soorten vlees, 4 soorten vis en 2 verse soepen

  • Inclusief onbeperkt stokbrood met kruidenboter

  • Elke tafel heeft een eigen BBQ
Voorwaarden
Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 16 oktober 2014 op woensdag t/m vrijdag en zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per reservering te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0252 52 84 71, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren.
Meer info: exclusief drankjes. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Tijd. Soms heb je te weinig, soms heb je te veel en soms mag je de tijd gewoon helemaal vergeten. Tijdens de All-You-Can-Eat BBQ bij Restaurant Hillegom laat je bijvoorbeeld je horloge achter op de keukentafel, want hier kan je de hele avond eten zonder op de tijd te letten. En eten. En eten…

Kies uit de volgende opties


  • € 29,99 voor een All-You-Can-Eat BBQ voor 2 personen (waarde € 49,90)
  • € 59,98 voor een All-You-Can-Eat BBQ voor 4 personen (waarde € 99,80)

Drankje? Vraag over het vlees? Vertel het de medewerkers van BBQ Restaurant Hillegom, want zij willen dat iedereen een geslaagde avond heeft. Aan de service zal het niet liggen en aan de hoeveelheid eten ook niet trouwens. Kies voor kip met sesam of voor Indische gehaktballetjes. Alhoewel, 'of'...? Dit is typisch een gevalletje van en/en. Met keuze uit 15 soorten vlees en 4 soorten vis is deze bbq allesbehalve voorspelbaar. En is het mandje met stokbrood op? No worries, daar komt al iemand aan met een nieuwe voorraad.

BBQ Restaurant Hillegom


In dit exotische restaurant, met tropische planten en kleurige hangmatten, kan je je eigen vlees bereiden. Vegetarisch, halal of heb je last van bepaalde voedselallergieën? Geef het door aan de medewerkers en er wordt rekening mee gehouden. Hier kan je ook prima eten met een grote groep mensen. Het restaurant ligt aan de Hoofdstraat in Hillegom.

BBQ Restaurant Hillegom
A
Hoofdstraat 164 Hillegom 2182EP 
Route»
BBQ Restaurant Hillegom geïntroduceerd door Groupon.nl
Door het gebruik van onze website ga je akkoord met ons gebruik van cookies, waarvan sommige al op jouw apparaat kunnen staan. Meer informatie vind je in ons Cookiesbeleid. Laat deze melding niet meer zien