10 of 12 motorrijlessen + examens bij Rijschool Anoep (vanaf € 279)

Highlights
  • Motorkleding en helm aanwezig

  • Je lest 60 minuten per keer op een moderne Honda CBF

  • Persoonlijke begeleiding

  • Rijschool met ruim 20 jaar ervaring
Voorwaarden
Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 06 41 97 07 86, o.v.v. Groupon.
Meer info: alleen voor beginnende leerlingen. De eerste les is een proefles, mocht blijken dat je geen nieuwe, onervaren leerling bent, wordt er € 25 in rekening gebracht. Je wordt dan niet aangenomen als leerling. Exclusief € 30 Eigen Verklaring. De 10 lessen zijn verdeeld in 5 lessen voor het AVB-examen en 5 lessen voor het AVD-examen. Legitimatie verplicht bij eerste afspraak. Eén les duurt 60 minuten. Het praktijkexamen is alleen geldig i.c.m. een volledige rijopleiding bij Rijschool Anoep. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Alleen een biker weet waarom een hond zijn hoofd uit een autoraam steekt of waarom de beestjes die meeliften op je motorkap de gelukkigste wezens ter wereld zijn. Voel de wind in je gezicht met motorrijlessen bij Rijschool Anoep.

Kies uit de volgende opties


  • € 279 voor 10 motorrijlessen incl. AVD- en AVB-examens (waarde € 830)
  • € 319 voor 12 motorrijlessen incl. AVD- en AVB-examens (waarde € 908)

De lessen duren 60 minuten. De instructeur zal je alle kneepjes van het motorrijden bijbrengen. Naast de motorrijlessen is er het motorpraktijkexamen dat uit 2 examens bestaat: het AVB-examen en het AVD-examen. Het eerste examen Algemene VoertuigBeheersing (AVB) bestaat uit de bijzondere verrichtingen. Het tweede examen is de Algemene VerkeersDeelneming (AVD) op de openbare weg.

Rijschool Anoep


Bij Rijschool Anoep kennen ze de geheimen van goed motorrijden als geen ander. Met ruim 20 jaar ervaring zijn ze een begrip en hebben ze talloze cursisten veilig en verantwoord opgeleid.

Rijschool Anoep
A
Rooseveltstraat 43F Leiden 2321 BK 
Route»
Rijschool Anoep geïntroduceerd door Groupon.nl
Door het gebruik van onze website ga je akkoord met ons gebruik van cookies, waarvan sommige al op jouw apparaat kunnen staan. Meer informatie vind je in ons Cookiesbeleid. Laat deze melding niet meer zien