sluit
Gebruik code ZONDAG25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

 

 

Cadeaus voor (schoon)ouders

Om te voorkomen dat je voor de zoveelste keer aankomt met een bloemetje en een doosje bonbons voor je moeder of schoonmoeder, heeft Groupon de perfecte opties om haar eens echt in de watten te laten leggen. Denk aan een spa-dagje, een massage of misschien wel een nagelbehandeling. Ook voor de vaders heeft Groupon een grote selectie cadeaus. Laat dat suffe cadeau achterwege en regel een ervaring die hij nog lang zal onthouden, zoals een proeverij of workshop. Houdt je vader of schoonvader van auto’s? Regel dan een rit in een Ferrari, of wellicht een dagje Zandvoort.

Cadeaus voor je geliefde

Is dit jullie eerste kerstmis samen en heb je echt geen inspiratie voor een cadeau? Geen paniek, wij hebben allerlei fantastische opties, van tien-gangen diners tot High Teas op locaties in heel Nederland. Dit biedt jullie de kans op een geweldige dag samen en je zult niet de plank misslaan door iets te kopen waar je partner eigenlijk helemaal niet op zit te wachten.

Wellicht ben je al langer samen, en is dit het jaar dat je het echt even niet meer weet. Wist je dat wij ook allerlei reizen aanbieden? Binnen Nederland en Europa, maar ook verder van huis. Zoek het zonnige Marrakech op, of regel een gezellig weekendje weg in eigen land. Laat je inspireren door onze grote selectie reisbestemmingen en vier jullie samenzijn op een prachtige locatie.

Cadeaus voor vrienden

Ook als je op zoek bent naar originele kleinigheidjes voor vrienden, hebben wij een grote selectie producten. Van merkonderbroeken tot sieraden, wij hebben voor ieder wat wils zonder dat je je bankrekening hoeft te plunderen. Afhankelijk van je budget kan je iemand onwijs blij maken met een fittracker, een mooie zonnebril of zelfs nieuwe schoenen.

Heb je een neutraler cadeau nodig omdat jullie kerstcadeautjes verloten met een spel? Overweeg dan een avondje uit, zoals een restaurant of een comedy-avond. Wie het cadeau ook wint, hij of zij heeft gegarandeerd een gezellige avond.

Laat ons je inspireren en bezoek nu de Grouponwebsite om al onze geweldige aanbiedingen te zien. Er is geen enkele reden meer om aan te komen met bosjes bloemen of een kerstster deze kerstmis!