Lunch in De Kuip voor 2, 4 of 10 personen

Highlights
  • Voorjaarslunch bij De Kuip Eten en Drinken

  • Inclusief Feyenoord-gadget

  • Combineer je bezoek met een rondleiding, neem een kijkje bij de training of breng een bezoek aan de fanshop

  • 1.000 gratis parkeerplekken voor de deur en de tram stopt ook voor de deur
Voorwaarden
Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 juni 2014 op maandag t/m vrijdag tussen 11.00 en 14.00 uur (m.u.v. feestdagen en wedstrijddagen van Feyenoord).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via www.bookyourgroupon.com.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Wat shoppen is voor veel vrouwen, is voetbal voor veel mannen. Beide activiteiten zorgen voor een versnelde hartslag, opwinding en een flinke dosis serotonine. Combineer de twee: ga shoppen in winkelparadijs Rotterdam én bezoek stadion De Kuip voor een lunch.Kies uit de volgende opties


  • € 17,50 voor een uitgebreide lunch voor 2 pers. incl. Feyenoord-gadget (waarde € 34,98)
  • € 34,99 voor een uitgebreide lunch voor 4 pers. incl. Feyenoord-gadget (waarde € 69,96)
  • € 87,45 voor een uitgebreide lunch voor 10 pers. incl. Feyenoord-gadget (waarde € 174,90)

Bij het zien van ‘Feyenoord’ in witte letters op het stadion, giert de adrenaline bij de supporters al door de aderen. Op deze plek is de spanning, passie en het enthousiasme van spelend en toekijkend Feyenoord bijna voelbaar. Hier wordt het team toegezongen, aangemoedigd, maar vooral omarmd. En ook als je niet into voetbal bent, is een bezoek aan dit stadion een indrukwekkende ervaring.

De voorjaarslunch bestaat uit:

  • Soep van de dag
  • Minibroodjes kip, ham, kaas en vis
  • Rundvleeskroket met mosterd

Bij deze lunch krijg je ook een leuke Feyenoord-gadget. Combineer je lunch met een rondleiding en wandel tijdens het bezoek door de gangen waar veel voetbalhelden hebben gelopen, bekijk de beschilderde spelerstunnel en het Feyenoord Museum. Of bezoek een training, bekijk hier de agenda. En ladies... is dat het Italiaanse fenomeen Graziano daar in de verte?

Stadion Feijenoord


In dit moderne stadion zijn meer dan 150 Internationale wedstrijden gespeeld. Maar De Kuip is meer dan ‘alleen’ een strijdtoneel voor hartstochtelijke voetballers want diverse artiesten zoals Prince, The Rolling Stones en Bruce Springsteen hebben hier meerdere keren opgetreden.

De Kuip
A
Van Zandvlietplein 1 Rotterdam 3077AA 
Route»
De Kuip geïntroduceerd door Groupon.nl
Door het gebruik van onze website ga je akkoord met ons gebruik van cookies, waarvan sommige al op jouw apparaat kunnen staan. Meer informatie vind je in ons Cookiesbeleid. Laat deze melding niet meer zien