Geen nieuwe meldingen
Kies optie
Groupon Hotels & Reizen FAQ

Oud & Nieuw in Londen, Parijs, Berlijn of Praag met een 1- tot 4-daagse luxe busreis, naar keuze met overnachtingen

1-4 dagen Oud & Nieuw in Londen/Parijs/Berlijn/Praag met luxe busreis

Wat je krijgt

Inclusief in alle opties

 • Prijs is per persoon
 • Transfer per luxe bus
 • Reserveringskosten
 • Toeristenbelasting
 • Calamiteitenfonds

Inclusief in opties naar keuze

 • 1 tot 3 overnachtingen in een standaard tweepersoonskamer
 • Ontbijt in het hotel

Exclusief

 • Eventuele toegangsprijzen
 • Alle niet genoemde maaltijden
 • Reisverzekeringen

Geldigheid en annuleringsbeleid

 • Geldig voor vertrek op 31-12-2019 voor de 1- of 2-daagse reis naar Londen of Parijs; geldig voor vertrek op 30-12-2019 voor de 3-daagse reis naar Londen of Parijs of geldig voor vertrek voor de 4-daagse reis naar Praag of Berlijn op 29-12-2019 (afhankelijk van de gekozen optie)
 • Boeken verplicht binnen 24 uur na aankoop van je groupon.
 • Wanneer je jouw definitieve reservering hebt gemaakt, is wijzigen of annuleren niet meer mogelijk.

De opties

Parijs

 • 1-daagse Nieuwjaarsreis - € 29 p.p.
 • 2-daagse Nieuwjaarsreis - € 89 p.p.*
 • 3-daagse Nieuwjaarsreis - € 139 p.p.*

Londen

 • 1-daagse Nieuwjaarsreis - € 39 p.p.
 • 2-daagse Nieuwjaarsreis - € 119 p.p.*
 • 3-daagse Nieuwjaarsreis - € 189 p.p.*

Berlijn:

 • 4-daagse Nieuwjaarsreis - € 199 p.p.*

Praag:

 • 4-daagse Nieuwjaarsreis - € 159 p.p.*

*Let op: er geldt een minimale leeftijd van 18 jaar voor de hoofdboeker. Je moet 2 groupons kopen om de boeking te bemachtigen. Lees de voorwaarden voor alleen reizen of reizen met 3 personen.

Naar keuze bij te boeken:

 • Gegarandeerde stoelen naast elkaar € 7
 • Specifieke stoelreservering € 15
 • Parijs: boottocht Seine € 14 per persoon
 • Parijs: Tour Montparnasse € 18 per persoon
 • Londen: boottocht Thames € 12 per persoon (enkele reis)
 • Londen: boottocht Thames € 16,50 per persoon (retour)
 • Praag: diner - € 19 per persoon
 • Praag: Moldau-cruise incl. lunch en welkomstdrankje - € 28 per persoon
 • Praag: stadswandeling op de tweede en derde dag - € 19 per persoon
 • Annuleringsverzekering
 • Reisverzekering

Oud en Nieuw in Londen, Parijs, Berlijn of Praag

Eindig 2019 goed en begin 2020 in stijl in een van deze Europese hoofdsteden. Ga bijvoorbeeld naar de stad van de liefde: Parijs of ga voor een wereldse ervaring in The Old Smoke Londen. In de Britse hoofdstad kijk je je ogen uit bij het spectaculaire vuurwerk dat wordt afgestoken bij de Big Ben of (tegen betaling) bij London Eye. De Parijzenaren zwaaien het oude jaar uit en proosten op het nieuwe jaar op de Champs Elysées.

Als je kiest voor de 1-daagse trip word je de ‘s nachts opgehaald met de bus, luid je het nieuwe jaar in en staat de bus vervolgens weer voor je klaar om je terug naar Nederland te brengen. Bij de 2-daagse trip mag je er een dagje aan vastplakken en vertrek je om 13.00 uur (Londen) of einde middag (Parijs) op nieuwjaarsdag weer naar huis. De 3-daagse trip betekent dat je er nóg een dagje aan vast kan plakken, je komt dan op 30 december al aan en vertrekt om 13.00 uur (Londen) of einde middag (Parijs) weer naar huis. Wil je echt de tijd hebben, dan ga je voor de 4-daagse trip (Berlijn of Praag): dan kom je namelijk aan op 29-12 en je vertrekt op Nieuwjaarsdag om 13.00 uur weer terug naar Nederland.

Liever op een andere datum reizen? Hier vind je meer data voor Londen, Parijs, Berlijn en Praag.

Programma Parijs

1-daagse Nieuwjaarsreis

In de vroege ochtend van de laatste dag van het jaar passeer je de Nederlandse grens per luxe touringcar, in de late ochtend word je afgezet bij Bateaux Mouches. Vanaf dan heb je de hele dag de tijd om door de stad te struinen en de bezienswaardigheden af te gaan of een boottocht te maken over de Seine (exclusief). In de avond verzamelen zich duizenden mensen op de Champs Elysées om samen het nieuw jaar in te luiden. Na middernacht word je weer opgehaald bij het afzetpunt en begin je aan de terugreis.

Let op: je bent in Parijs op de datum die je boekt maar vertrekt de nacht ervoor.

2-daagse Nieuwjaarsreis

Dag 1: in de avond/nacht vóór 31-12 vertrek je richting Parijs waar je in de ochtend wordt afgezet bij de Seine. Vanaf dat moment heb je de hele dag de tijd om door de stad te struinen en de bezienswaardigheden af te gaan. In de avond verzamelen zich duizenden mensen op de Champs Elysées om samen het nieuw jaar in te luiden. Na middernacht word je weer opgehaald en bij je hotel afgezet.

Dag 2: nadat je je honger hebt gestild bij het ontbijtbuffet kan je de ochtend naar eigen inzicht indelen. Rond 13.00 uur vertrekt de bus naar Montmartre en heb je vrije tijd. Laat in de middag stap je de bus weer in die in de late avond/nacht de Nederlandse grens weer passeert. Je wordt vervolgens afgezet bij je opstapplaats.

Let op: je bent in Parijs op de datum die je boekt maar vertrekt de nacht ervoor.

3-daagse Nieuwjaarsreis:

Dag 1: ‘s Ochtends stap je bij je opstapplaats de bus in en vertrek je richting Parijs. Hier arriveer je in de namiddag bij Bateaux Mouche vanaf waar je een boottocht over de Seine kan maken of je wordt naar Tour Monteparnasse gebracht. ‘s Avonds haalt de chauffeur je weer op en brengt je met de bus naar je hotel.

Dag 2: de dag begint met het ontbijtbuffet in het hotel, hierna word je naar het centrum van Parijs gebracht en afgezet bij de Seine. Vanaf dan heb je de hele dag de tijd om door de stad te struinen en de bezienswaardigheden af te gaan. In de avond verzamelen zich duizenden mensen op de Champs Elysées om samen het nieuw jaar in te luiden. Na middernacht haalt de chauffeur je weer op en brengt je terug naar het hotel.

Dag 3: nadat je je honger hebt gestild bij het ontbijtbuffet kan je de ochtend naar eigen inzicht indelen. Rond 13.00 uur vertrekt de bus naar Montmartre en heb je vrije tijd. Laat in de middag stap je de bus weer in die in de late avond/nacht de Nederlandse grens weer passeert. Je wordt vervolgens afgezet bij je opstapplaats.

Programma Londen

1-daagse Nieuwjaarsreis

In de avond/nacht begint je reis en vertrek je naar Calais/Duinkerken waarna je via de Eurotunnel of per ferry in Londen arriveert. In de late ochtend word je afgezet bij Mile End Station en kan je de dag naar eigen inzicht invullen. ‘s Avonds kan je je vergapen aan het vuurwerk bij Big Ben of aan de spectaculaire show bij London Eye. Kies je voor het laatste? Denk er dan aan dat tickets voor Mayor of London’s New Year’s Eve Fireworks verplicht zijn en snel uitverkocht raken. Het gebied rondom London Eye wordt in de middag afgesloten en is alleen te betreden met een geldig ticket. Wat je ook kiest, nadat je het nieuwe jaar hebt ingeluid stap je de bus weer in en vertrek je naar Nederland waar je in de middag aankomt.

Let op: je bent in Londen op de datum die je boekt maar vertrekt de nacht ervoor.

2-daagse Nieuwjaarsreis

Dag 1: gelijk aan de 1-daagse Nieuwjaarsreis, na middernacht word je echter bij je hotel afgezet i.p.v. dat je aan de terugreis begint.

Dag 2: de ochtend kan je naar eigen inzicht indelen. Geniet van het ontbijt en start lekker rustig op of maak nog een wandeling. Om 13.00 uur staat de bus voor de deur en vertrek je naar Nederland waar je in de late avond/nacht aan zal komen. Je wordt weer afgezet bij je opstapplaats.

Let op: je bent in Londen op de datum die je boekt maar vertrekt de nacht ervoor. Op dag 2 vertrek je om 13.00 uur weer naar Nederland.

3-daagse Nieuwjaarsreis:

Dag 1: in de avond/nacht begint je reis en vertrek je naar Calais/Duinkerken waarna je via de Eurotunnel of per ferry in Londen arriveert. In de late ochtend word je afgezet bij Mile End Station en kan je de dag naar eigen inzicht invullen. In de avond word je opgehaald door de chauffeur en naar het hotel gebracht.

Dag 2: na het ontbijt vertrek je naar het centrum van Londen en word je afgezet bij Mile End Station. De dag kan je naar eigen inzicht invullen. ‘s Avonds kan je je vergapen aan het vuurwerk bij Big Ben of aan de spectaculaire show bij London Eye. Kies je voor het laatste? Denk er dan aan dat tickets voor Mayor of London’s New Year’s Eve Fireworks verplicht zijn en snel uitverkocht raken. Het gebied rondom London Eye wordt in de middag afgesloten en is alleen te betreden met een geldig ticket. Wat je ook kiest, nadat je het nieuwe jaar hebt ingeluid stap je de bus weer in en vertrek je naar je hotel.

Dag 3: de ochtend kan je naar eigen inzicht indelen. Geniet van het ontbijt en start lekker rustig op. Om 13.00 uur staat de bus voor de deur en vertrek je naar Nederland waar je in de late avond/nacht aan zal komen. Voordat je weer wordt afgezet bij je opstapplaats heb je onderweg nog de gelegenheid om (op eigen kosten) een hapje te eten..

Let op: je bent in Londen op de datum die je boekt maar vertrekt de nacht ervoor. Op dag 3 vertrek je om 13.00 uur weer naar Nederland.

Programma Berlijn

Dag 1: je vertrekt vroeg in de ochtend naar de Duitse hoofdstad. Onderweg worden er voldoende stops gemaakt. Aan het eind van de middag arriveer je in Berlijn en heb je kort de tijd om een eerste indruk te krijgen van deze bijzondere stad. In de avond word je naar je hotel gebracht.

Dag 2: Je begint de dag met een uitgebreid ontbijtbuffet. Na het ontbijt zal de chauffeur je in het centrum af zetten. In de avond kan je (op eigen kosten) dineren in de stad. In de avond haalt de chauffeur je weer op in het centrum en word je naar je hotel gebracht.

Dag 3: na het ontbijtbuffet brengt de chauffeur je naar het centrum van Berlijn. Hier heb je de hele dag de tijd om te winkelen. Een absolute aanrader is het KDW, het grootste warenhuis van Berlijn. De jaarwisseling kan je naar eigen wens invullen. Zo kan je het nieuwe jaar bijvoorbeeld vieren bij de Branderburger Tor, op de Alexanderplatz of elders in de stad. Na middernacht zal de chauffeur je weer ophalen in het centrum en naar je hotel brengen.

Dag 4: na een stevig ontbijt verlaat je na 13.00 uur de stad Berlijn .Tijdens de terugreis worden er weer voldoende stops gemaakt. Voordat je weer wordt afgezet bij je opstapplaats heb je nog de gelegenheid om op eigen kosten een hapje te eten. Hiermee eindigt je busreis Berlijn.

Let op: je bent in Berlijn op de datum die je boekt maar vertrekt de nacht ervoor. Op dag 4 vertrek je om 13.00 uur weer naar Nederland. Op sommige data kan er gebruik worden gemaakt van een wisselpunt

Programma Praag

Dag 1: je vertrekt vroeg in de ochtend naar de Tsjechische hoofdstad. Onderweg worden er voldoende stops gemaakt. In de vroege avond arriveer je in Praag en word je naar je hotel gebracht. Je hebt naar keuze (niet inbegrepen) de gelegenheid om te genieten van het diner (vooraf bij te boeken).

Dag 2: na het ontbijt kan je ervoor kiezen deel te nemen aan een stadswandeling door de stad onder begeleiding van een Nederlandstalige gids (niet inbegrepen). Deze gids laat je de mooiste bezienswaardigheden van de stad zien, zoals de Joodse wijk en de Karelsbrug. Na de stadswandeling kan je de stad verder op eigen gelegenheid verkennen. De diverse musea zijn absoluut een aanrader. Je hebt in de avond nog voldoende tijd om (op eigen kosten) te dineren in de stad Praag. In de avond zal de chauffeur je komen ophalen voor nog een stadstour.

Dag 3: je begint de dag weer met het ontbijt in het hotel. Daarna kan je naar keuze deelnemen aan de stadswandeling (niet inbegrepen). De gids laat vandaag nog diverse bezienswaardigheden zien, waaronder het Gouden Straatje. De rest van de dag heb je vrije tijd. In de middag kan je naar keuze (niet inbegrepen) deelnemen aan de twee uur durende rondvaart over de Moldau incl. 1,5 uur onbeperkt eten in buffetvorm (naar keuze bij te boeken). De jaarwisseling kan je naar eigen wens vieren in het centrum van Praag. Na middernacht word je opgehaald door de chauffeur waarna hij je naar het hotel zal brengen.

Dag 4: na een stevig ontbijt verlaat je na 13.00 uur de stad Praag .Tijdens de terugreis worden er weer voldoende stops gemaakt. Voordat je weer wordt afgezet bij je opstapplaats heb je nog de gelegenheid om op eigen kosten een hapje te eten. Hiermee eindigt je busreis Praag.

Let op: je bent in Praag op de datum die je boekt maar vertrekt de nacht ervoor. Op dag 4 vertrek je om 13.00 uur weer naar Nederland. Op sommige data kan er gebruik worden gemaakt van een wisselpunt

Opstapplaatsen

1-daagse Nieuwjaarsreis Parijs

 • Almelo - Stationsplein 5 (tourbushalte) 23:59
 • Almere - Van der valk Veluwezoom 00:30
 • Amersfoort - Achter Argonautgebouw bij tourbushalte NS station 01:00
 • Amsterdam - Station Holendrecht (s112 Amsterdam Zuid-Oost, Noord-Holland) 00:30
 • Antwerpen (BE) - Kolonel silvertopstraat Station 05:00
 • Apeldoorn - De Voorwaarts bij Omnisport op P9 00:20
 • Arnhem - Rijnhallen Parkeerplaats 02:00
 • Assen - NS Station 23:00 (voor deze locatie geldt een toeslag van € 12,50 p.p.)
 • Bergen op Zoom - Stationsplein 02:15
 • Breda - Internationale bushalte (Hoge Mosten) Prinsenbeek 03:25
 • Brussel (BE) - Ingang Koning Boudewijnstadion 03:15
 • Delft -Bushalte Station Delft Zuid (Marcellus Emantspad) 02:15
 • Den Bosch - Zandzuigerstraat (parkeerplaats bij NS Station Oost) 03:15
 • Den Haag - Prinsessegracht 01:55
 • Doetinchem - NS Station (Busstation) 01:45
 • Dordrecht - Weeskinderendijk, hoek Dokweg, Tankstation 02:50
 • Eindhoven - Parkeerplaats Zwembad de Tongelreep 02:30
 • Gent (BE) - P+R Gentbrugge Land van Rodelaan bij afrit E17 05:40
 • Gorinchem - NS Station voorzijde/oostzijde (Stationsweg 14) 01:40
 • Gouda - P+R Burgemeester Jamessingel (bij taxistandplaats) 01:40
 • Groningen - Centraal Station (tourbushalte) 22:40 (voor deze locatie geldt een toeslag van € 12,50 p.p.)
 • Heerenveen - Voorzijde NS Station 00:15 (voor deze locatie geldt een toeslag van € 12,50 p.p.)
 • Heerlen - Achterzijde NS Station (Spoorsingel) 02:15
 • Hengelo - Stationsplein 00:35
 • Hoogeveen - NS Station Stationsplein 23:45
 • Kortrijk (BE) - Doorniksesteenweg 59 voorkant adviesbureau 06:10
 • Leeuwarden - Voorzijde NS Station (Busstation) 23:30 (voor deze locatie geldt een toeslag van € 12,50 p.p.)
 • Leiden - Bio Science Park-West (Bij McDonald) 01:00
 • Lelystad - Centraal Station bij GWK 23:59
 • Lummen (BE) - Carpoolparking E314 - Afrit 26 02:25
 • Maastricht - De Geusselt 02:45
 • Nederweert - La Place 00:45
 • Nijmegen - Bushalte bij het nieuwe station Goffert (Neerbosscheweg) 02:30
 • Roosendaal - NS Station 02:45
 • Rotterdam - Metrostation Capelse Brug 02:30
 • Stein-Urmond - Hotel van der Valk t.h.v. carpoolplaats 01:50
 • Tiel - NS Station Spoorstraat 02:00
 • Tilburg - Stappegoorweg t.h.v. Ireen Wüst IJsbaan 02:30
 • Utrecht - Transferium Westraven 01:10
 • Zwolle - NS Zuidzijde Hanzelaan 23:45

2-daagse Nieuwjaarsreis Parijs

 • Amersfoort - Achter Argonautgebouw bij tourbushalte NS station 00:30
 • Amsterdam - Station Holendrecht (s112 Amsterdam Zuid-Oost, Noord-Holland) 00:30
 • Antwerpen (BE) - Kolonel silvertopstraat Station 05:00
 • Apeldoorn - De Voorwaarts bij Omnisport op P9 00:10
 • Arnhem - Rijnhallen Parkeerplaats 02:00
 • Breda - Internationale bushalte (Hoge Mosten) Prinsenbeek 03:25
 • Den Bosch - Zandzuigerstraat (parkeerplaats bij NS Station Oost) 02:30
 • Den Haag - Prinsessegracht 01:55
 • Dordrecht - Weeskinderendijk, hoek Dokweg, Tankstation 02:50
 • Eindhoven - Parkeerplaats Zwembad de Tongelreep 00:15
 • Gent (BE) - P+R Gentbrugge Land van Rodelaan bij afrit E17 05:40
 • Heerlen - Achterzijde NS Station (Spoorsingel) 02:15
 • Kortrijk (BE) - Doorniksesteenweg 59 voorkant adviesbureau 06:10
 • Maastricht - De Geusselt 02:45
 • Nijmegen - Bushalte bij het nieuwe station Goffert (Neerbosscheweg) 02:30
 • Rotterdam - Metrostation Capelse Brug 02:30
 • Stein-Urmond - Hotel van der Valk t.h.v. carpoolplaats 01:50
 • Tilburg - Stappegoorweg t.h.v. Ireen Wüst IJsbaan 02:45
 • Utrecht - Transferium Westraven 01:10
 • Venlo - NS Station 01:05
 • Zwolle - NS Zuidzijde Hanzelaan 00:20

3-daagse Nieuwjaarsreis Parijs

 • Amsterdam - Station Holendrecht (s112 Amsterdam Zuid-Oost, Noord-Holland) 05:00
 • Antwerpen (BE) - Kolonel silvertopstraat Station 09:30
 • Apeldoorn - De Voorwaarts bij Omnisport op P9 06:35
 • Arnhem - Rijnhallen Parkeerplaats 07:00
 • Breda - Internationale bushalte (Hoge Mosten) Prinsenbeek 07:55
 • Brussel (BE) - Ingang Koning Boudewijnstadion 09:00
 • Den Bosch - Zandzuigerstraat (parkeerplaats bij NS Station Oost) 07:30
 • Den Haag - Prinsessegracht 06:25
 • Dordrecht - Weeskinderendijk, hoek Dokweg, Tankstation 07:20
 • Eindhoven - Parkeerplaats Zwembad de Tongelreep 05:15
 • Gent (BE) - P+R Gentbrugge Land van Rodelaan bij afrit E17 10:10
 • Heerlen - Achterzijde NS Station (Spoorsingel) 06:00
 • Kortrijk (BE) - Doorniksesteenweg 59 voorkant adviesbureau 10:40
 • Leiden - Bio Science Park-West (Bij McDonald) 06:35
 • Maastricht - De Geusselt 06:30
 • Nijmegen - Bushalte bij het nieuwe station Goffert (Neerbosscheweg) 07:30
 • Roermond - Retailpark (Schaarbroekerweg thv Kentucky Fried Chicken) 06:30
 • Rotterdam - Metrostation Capelse Brug 07:00
 • Stein-Urmond - Hotel van der Valk t.h.v. carpoolplaats 07:00
 • Tilburg - Stappegoorweg t.h.v. Ireen Wüst IJsbaa 08:15
 • Utrecht - Transferium Westraven 05:40
 • Weert - NS Station 06:30
 • Zwolle - NS Zuidzijde Hanzelaan 06:00

1-daagse Nieuwjaarsreis Londen

 • Almelo - Stationsplein 5 (tourbushalte) 20:00
 • Almere - Van der valk Veluwezoom 20:30
 • Amersfoort - Achter Argonautgebouw bij tourbushalte NS station 22:00
 • Amsterdam - Station Holendrecht (s112 Amsterdam Zuid-Oost, Noord-Holland) 20:15
 • Antwerpen (BE) - Kolonel silvertopstraat Station 00:30
 • Apeldoorn - De Voorwaarts bij Omnisport op P9 20:40
 • Arnhem - Rijnhallen Parkeerplaats 21:15
 • Bergen op Zoom - Stationsplein 23:45
 • Breda - Internationale bushalte (Hoge Mosten) Prinsenbeek 23:15
 • Brussel (BE) - Ingang Koning Boudewijnstadion 01:15
 • Delft -Bushalte Station Delft Zuid (Marcellus Emantspad) 22:00
 • Den Bosch - Zandzuigerstraat (parkeerplaats bij NS Station Oost) 22:30
 • Den Haag - Prinsessegracht 21:30
 • Doetinchem - NS Station (Busstation) 20:30
 • Dordrecht - Weeskinderendijk, hoek Dokweg, Tankstation 22:45
 • Eindhoven - Parkeerplaats Zwembad de Tongelreep 22:05
 • Gent (BE) - P+R Gentbrugge Land van Rodelaan bij afrit E17 01:15
 • Gorinchem - NS Station voorzijde/oostzijde (Stationsweg 14) 22:30
 • Gouda - P+R Burgemeester Jamessingel (bij taxistandplaats) 22:00
 • Groningen - Centraal Station (tourbushalte) 19:30 (voor deze locatie geldt een toeslag van € 12,50 p.p.)
 • Heerenveen - Voorzijde NS Station 20:00 (voor deze locatie geldt een toeslag van € 12,50 p.p.)
 • Heerlen - Achterzijde NS Station (Spoorsingel) 20:20
 • Hengelo - Stationsplein 20:30
 • Hoogeveen - NS Station Stationsplein 19:40
 • Leeuwarden - Voorzijde NS Station (Busstation) 21:00 (voor deze locatie geldt een toeslag van € 12,50 p.p.)
 • Leiden - Bio Science Park-West (Bij McDonald) 21:00
 • Lummen (BE) - Carpoolparking E314 - Afrit 26 23:30
 • Maastricht - De Geusselt 20:45
 • Nederweert - La Place 21:30
 • Nijmegen - Bushalte bij het nieuwe station Goffert (Neerbosscheweg) 21:15
 • Roosendaal - NS Station 00:15
 • Rotterdam - Metrostation Capelse Brug 22:15
 • Stein-Urmond - Hotel van der Valk t.h.v. carpoolplaats 21:15
 • Tiel - NS Station Spoorstraat 22:10
 • Tilburg - Stappegoorweg t.h.v. Ireen Wüst IJsbaan 22:40
 • Utrecht - Transferium Westraven 20:40
 • Zwolle - NS Zuidzijde Hanzelaan 20:40

2-daagse Nieuwjaarsreis Londen

 • Amersfoort - Achter Argonautgebouw bij tourbushalte NS station 22:10
 • Amsterdam - Station Holendrecht (s112 Amsterdam Zuid-Oost, Noord-Holland) 22:00
 • Antwerpen (BE) - Kolonel silvertopstraat Station 03:30
 • Apeldoorn - De Voorwaarts bij Omnisport op P9 21:55
 • Arnhem - Rijnhallen Parkeerplaats 22:40
 • Breda - Internationale bushalte (Hoge Mosten) Prinsenbeek 01:00
 • Den Bosch - Zandzuigerstraat (parkeerplaats bij NS Station Oost) 00:10
 • Den Haag - Prinsessegracht 23:30
 • Dordrecht - Weeskinderendijk, hoek Dokweg, Tankstation 00:35
 • Eindhoven - Parkeerplaats Zwembad de Tongelreep 21:45
 • Gent (BE) - P+R Gentbrugge Land van Rodelaan bij afrit E17 03:25
 • Heerlen - Achterzijde NS Station (Spoorsingel) 23:50
 • Maastricht - De Geusselt 00:30
 • Nijmegen - Bushalte bij het nieuwe station Goffert (Neerbosscheweg) 23:30
 • Rotterdam - Metrostation Capelse Brug 00:15
 • Stein-Urmond - Hotel van der Valk t.h.v. carpoolplaats 23:35
 • Tilburg - Stappegoorweg t.h.v. Ireen Wüst IJsbaan 22:15
 • Utrecht - Transferium Westraven 22:55
 • Zwolle - NS Zuidzijde Hanzelaan 21:10

3-daagse Nieuwjaarsreis Londen

 • Amersfoort - Achter Argonautgebouw bij tourbushalte NS station 22:10
 • Amsterdam - Station Holendrecht (s112 Amsterdam Zuid-Oost, Noord-Holland) 22:00
 • Antwerpen (BE) - Kolonel silvertopstraat Station 03:30
 • Apeldoorn - De Voorwaarts bij Omnisport op P9 21:55
 • Arnhem - Rijnhallen Parkeerplaats 22:40
 • Breda - Internationale bushalte (Hoge Mosten) Prinsenbeek 01:00
 • Den Bosch - Zandzuigerstraat (parkeerplaats bij NS Station Oost) 00:10
 • Den Haag - Prinsessegracht 23:30
 • Dordrecht - Weeskinderendijk, hoek Dokweg, Tankstation 00:35
 • Eindhoven - Parkeerplaats Zwembad de Tongelreep 21:45
 • Gent (BE) - P+R Gentbrugge Land van Rodelaan bij afrit E17 03:25
 • Heerlen - Achterzijde NS Station (Spoorsingel) 23:50
 • Maastricht - De Geusselt 00:30
 • Nijmegen - Bushalte bij het nieuwe station Goffert (Neerbosscheweg) 23:30
 • Rotterdam - Metrostation Capelse Brug 00:15
 • Stein-Urmond - Hotel van der Valk t.h.v. carpoolplaats 23:35
 • Tilburg - Stappegoorweg t.h.v. Ireen Wüst IJsbaan 22:15
 • Utrecht - Transferium Westraven 22:55
 • Zwolle - NS Zuidzijde Hanzelaan 21:10

4-daagse Nieuwjaarsreis Berlijn

 • Amsterdam - Station Holendrecht (s112 Amsterdam Zuid-Oost, Noord-Holland) - 05:00
 • Apeldoorn - De Voorwaarts bij Omnisport op P9 - 06:35
 • Arnhem - Rijnhallen Parkeerplaats - 07:00
 • Breda - Internationale bushalte (Hoge Mosten) Prinsenbeek - 06:00
 • Den Bosch - Zandzuigerstraat (parkeerplaats bij NS Station Oost) - 07:15
 • Den Haag - Prinsessegracht - 06:25
 • Dordrecht - Weeskinderendijk, hoek Dokweg, Tankstation - 05:30
 • Eindhoven - Parkeerplaats Zwembad de Tongelreep - 06:00
 • Heerlen - Achterzijde NS Station (Spoorsingel) - 06:00
 • Leiden - Bio Science Park-West (Bij McDonald) - 05:50
 • Maastricht - De Geusselt - 06:30
 • Nijmegen - Bushalte bij het nieuwe station Goffert (Neerbosscheweg) - 07:30
 • Roermond - Retailpark (Schaarbroekerweg thv Kentucky Fried Chicken) - 07:00
 • Rotterdam - Metrostation Capelse Brug - 05:00
 • Stein-Urmond - Hotel van der Valk t.h.v. carpoolplaats - 07:00
 • Tilburg - Stappegoorweg t.h.v. Ireen Wüst IJsbaan - 06:35
 • Utrecht - Transferium Westraven - 07:25
 • Venlo - NS Station - 06:30
 • Weert - NS Station 06:30
 • Zwolle - NS Zuidzijde Hanzelaan - 06:00

4-daagse Nieuwjaarsreis Praag

 • Amsterdam - Station Holendrecht (s112 Amsterdam Zuid-Oost, Noord-Holland) - 05:00
 • Apeldoorn - De Voorwaarts bij Omnisport op P9 - 06:35
 • Arnhem - Rijnhallen Parkeerplaats - 07:00
 • Breda - Internationale bushalte (Hoge Mosten) Prinsenbeek - 06:00
 • Den Bosch - Zandzuigerstraat (parkeerplaats bij NS Station Oost) - 07:15
 • Den Haag - Prinsessegracht - 06:25
 • Dordrecht - Weeskinderendijk, hoek Dokweg, Tankstation - 05:30
 • Eindhoven - Parkeerplaats Zwembad de Tongelreep - 06:00
 • Heerlen - Achterzijde NS Station (Spoorsingel) - 06:00
 • Leiden - Bio Science Park-West (Bij McDonald) - 05:50
 • Maastricht - De Geusselt - 06:30
 • Nijmegen - Bushalte bij het nieuwe station Goffert (Neerbosscheweg) - 07:30
 • Roermond - Retailpark (Schaarbroekerweg thv Kentucky Fried Chicken) - 07:00
 • Rotterdam - Metrostation Capelse Brug - 05:00
 • Stein-Urmond - Hotel van der Valk t.h.v. carpoolplaats - 07:00
 • Tilburg - Stappegoorweg t.h.v. Ireen Wüst IJsbaan - 06:35
 • Utrecht - Transferium Westraven - 07:25
 • Venlo - NS Station - 06:30
 • Weert - NS Station - 06:30
 • Zwolle - NS Zuidzijde Hanzelaan - 06:00

De hotels

Londen:

Parijs:

Berlijn:

Praag:

Veelgestelde vragen

1. Hoe boek ik mijn reis?

Lees zorgvuldig de voorwaarden van deze deal (zie tabblad “Voorwaarden & details”). Koop vervolgens per persoon je groupon voor de reisdata van voorkeur, via de “KOOP!”-knop. Boek en bevestig je reis binnen 24 uur na aankoop van je groupon, via de volgende links:

2. Hoe kom ik er achter of de reisdata die mijn voorkeur hebben beschikbaar zijn?

De dealopties zijn gebaseerd op een vertrekperiode. Check na aankoop van de groupon de beschikbaarheid via de hierboven genoemde links.

3. Wat gebeurt er als ik een groupon koop en mijn reisdata niet beschikbaar zijn?

Slangen Reizen biedt verschillende vertrekdata aan. Mocht je gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar zijn, kan je contact opnemen met onze Klantenservice en een restitutie aanvragen. Dit kan alleen wanneer de boeking nog niet is afgerond bij Slangen Reizen.

4. Wanneer ontvang ik mijn boekingsbevestiging en reispapieren?

Je ontvangt je boekingsbevestiging direct na het boeken. 7 dagen voor vertrek ontvang je je reispapieren. Als je deze niet op tijd hebt ontvangen of hier andere vragen over hebt, neem dan contact op met Slangen Reizen via 085 00 63 700, bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 21.00 uur. Op zaterdag bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur (lokaal tarief).

5. Moet ik een groupon kopen voor mijn kind?

Kinderen tot 3 jaar mogen gratis op schoot meereizen (max 1 kind per volwassene), voor kinderen vanaf 3 jaar koop je een groupon.

Faciliteiten

Hotels

 • Check-in: vanaf 14.00 uur; check-out: tot 12.00 uur
 • Huisdieren niet toegestaan

Deal-Voorwaarden

Geldigheid
Geldig voor vertrek op 31-12-2019 voor de 1- of 2-daagse reis naar Londen of Parijs; geldig voor vertrek op 30-12-2019 voor de 3-daagse reis naar Londen of Parijs of geldig voor vertrek voor de 4-daagse reis naar Praag of Berlijn op 29-12-2019 (afhankelijk van de gekozen optie).

Prijs per persoon. De 2-, 3- en 4-daagse reis is op basis van 2 personen in een tweepersoonskamer (verblijf in tweepersoonskamer). Je moet 2 groupons kopen om de boeking te bemachtigen.
Alleen reizen is ook mogelijk, koop hiervoor 1 groupon, voor de 1-daagse reis betaal je hiervoor geen toeslag, voor de 2-daagse reis Parijs betaal je een toeslag van € 29,20 (verblijf in een eenpersoonskamer) per kamer, voor de 2-daagse reis Londen € 30 per kamer (verblijf in een eenpersoonskamer) per kamer, voor de 3-daagse reis Parijs € 58,40 per kamer (verblijf in een eenpersoonskamer), voor de 3-daagse reis Londen € 60 per kamer (verblijf in een eenpersoonskamer), voor de 4-daagse reis Berlijn € 66 per kamer (verblijf in een eenpersoonskamer) en voor de 4-daagse reis Praag € 61,20 per kamer (verblijf in een eenpersoonskamer).

Boeken
Boeken verplicht minimaal 24 uur na aankoop groupon.
Boeken verplicht via online formulier:
Parijs:
een dagje Parijs,
2 dagen Parijs of
3 dagen Parijs

Londen
een dagje Londen,
2 dagen Londen of
3 dagen Londen

Berlijn
4 dagen Berlijn

Praag
4 dagen Praag


binnen 24 uur na aankoop.
Je ontvangt direct na het maken van de boeking een boekingsbevestiging via e-mail van het hotel/de aanbieder.
Wanneer je jouw definitieve reservering hebt gemaakt, is wijzigen of annuleren niet meer mogelijk.
Boekingen zijn niet overdraagbaar en niet inwisselbaar nadat ze bevestigd zijn.
Niet inbegrepen
Toegangsentrees, niet-vermelde maaltijden, reisverzekering en persoonlijke uitgaven.
Tickets voor Mayor of London’s New Year’s Eve Fireworks bij London Eye zijn verplicht en raken snel uitverkocht. Het gebied rondom London Eye wordt in de middag afgesloten en is alleen te betreden met een geldig ticket.
Beperkingen
Leeftijd, openingstijden restaurant/bar,dresscode etc.
Je bent in de stad naar keuze op de datum die je boekt en je vertrekt in de avond/nacht ervoor. Op sommige data kan er gebruik worden gemaakt van een wisselpunt.
Let op: bij de 2-, 3- en 4-daagse reis naar Londen, Berlijn of Praag vertrek je op de laatste dag om 13.00 uur weer naar Nederland.
Hotel- en vervoerdetails
Mochten deze hotels geen beschikbaarheid hebben, dan wordt er een gelijkwaardig hotel voor je geboekt.
Geldig voor busreis van Nederland naar Parijs, Londen, Berlijn of Praag.
Je moet jouw geprinte reispapieren in je bezit hebben, anders kun je extra toeslagen opgelegd krijgen.
Meer info
Een geldig paspoort of geldige ID-kaart is vereist.
Geldig voor busvervoer, en bij de meerdaagse reis met ontbijt en verblijf in een hotelkamer.
Beschikbaarheid op specifieke data is niet gegarandeerd.

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Slangen Reizen is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis.
Slangen Reizen beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren in geval het insolvent wordt.

Slangen Reizen beschikt over een insolventiebescherming afgesloten bij SGR - Stichting Garantiefonds Reisgelden. Reizigers kunnen contact opnemen met deze entiteit of, indien van toepassing, de bevoegde autoriteit (SGR - Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR nr 3759), Postbus 4040, 3006 AA Rotterdam, +31 10 414 63 77) als services worden geweigerd vanwege het faillissement van Slangen Reizen.

Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vind je hier.

Deze groupon wordt verkocht door Groupon International Travel GmbH. en niet door Groupon Netherlands.
Op deze deal zijn annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Over Slangen Reizen

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.