Geen nieuwe meldingen

Beleef een dag vol familieplezier in het prachtige Sauerland: 1 dag toegang tot FORT FUN Abenteuerland

Bestwig

Kies optie

In een Notendop

FORT FUN Abenteuerland biedt een unieke combinatie van actie en ontspanning in een schilderachtig berglandschap.

Over deze deal

Er is een plek in het Sauerland waar de schilderachtige bergen, frisgroene bomen en kabbelende riviertjes plaatsmaken voor onvergetelijk avontuur, bloedstollende shows en meer dan 40 daverende attracties. Welkom in FORT FUN Abenteuerland. Hier geniet het hele gezin van een dag vol belevenissen.

De deal

  • € 15,60 voor een dagticket FORT FUN Abenteuerland (waarde € 27)

Al meer dan 40 jaar beleven jong en oud fijne avonturen in FORT FUN Abenteuerland. Dit pretpark in Bestwig (Sauerland) heeft zinderende attracties en wervelende shows. Of je nu wil ontspannen met als uitzicht schilderachtige bergen, frisgroene bomen en kronkelende riviertjes, wil klauteren naar de top van de nieuwe Gipfelstürmer klimwand, een tocht wil maken door de Wild River of de longen uit je lijf wil schreeuwen tijdens wildwaterraften langs watervallen en stroomversnellingen in de Rio Grande: bij FORT FUN lig, zit én sta je sowieso goed. Met het hele gezin of romantisch met zijn tweetjes kan je hier wildwaterraften langs watervallen én een rit maken in de langste rodelbaan van Europa, de 1,3 km lange Trapper SLIDER. Wil je ook weten hoe het is om te vliegen? Met de WildEagle vlieg je met 80 kilometer per uur langs de berg 700 meter omlaag het dal door. Je kan ook op je gemak genieten van het prachtige uitzicht over het park en de omliggende Sauerland bergen en bossen in Europa’s hoogste reuzenrad, Big Wheel. De nieuwste attractie is de FunnyFuxBau, een indoorattractie met een 4Cross Laser Race. Wat FORT FUN Abenteuerland tot een topper maakt, zijn de waterbanen, achtbanen en de combinatie actie en ontspanning in een wonderschone, gezinsvriendelijke omgeving.

De nieuwe attractie: ‘FoXDome’

‘FoXDome’, is een interactieve XD Motion Ride, en de eerste attractie van het nieuwe indoorgedeelte ‘FoXFort’. In de attractie kunnen 16 personen tegelijkertijd plaatsnemen die onderworpen worden aan 7D effecten. De stoeltjes kunnen bewegen met een kracht tot soms wel 2G! Je wordt hierbij letterlijk een onderdeel van een videospel. Met een 3D-bril en een laserpistool ga je op avontuur om zoveel mogelijk punten te verzamelen. De totaalbeleving wordt door licht-, wind- en muziekeffecten versterkt.

FORT FUN Abenteuerland

Het traditionele pretpark FORT FUN Abenteuerland biedt meer dan 40 adembenemende, grappige of ontspannen attracties voor alle leeftijden. Er zijn o.a. achtbanen, waterbanen en indrukwekkende shows. Bovendien zijn er mooie uitzichten zodat jong en oud zich hier goed zullen vermaken. In het wonderschone landschap van Sauerland is FORT FUN Abenteuerland een aantrekkelijke bestemming voor gezinnen. En wil je overnachten in het pretpark? Dat kan. Het Davy Crocket Camp is een camp met Canadese blokhutten, zonder internet en tv waar ook in de avonduren genoeg te beleven is.

Wat je moet weten

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Fort Fun Avonturenland in Sauerland vanaf het moment van aankoop t/m 1 november 2015 op openingsdagen. Bekijk hier de openingsdagen.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Let op: Groupon-promotiecodes kunnen niet gebruikt worden voor deze deal.
Tickets: enkel je afgedrukte groupon is je entreebewijs. Mobiele tickets worden niet geaccepteerd. De groupon wordt bij de kaartcontrole gescand, dit betekent dat je niet in de rij bij de kassa hoeft aan te sluiten maar direct naar de ingang kunt gaan.
Annuleren: je ticket(s) kunnen niet worden geannuleerd. Geen (deel)restitutie mogelijk.
Meer info: kinderen tot 90 centimeter of tot en met 3 jaar hebben gratis toegang. Honden zijn welkom, mits aangelijnd. Parkeren in het park is mogelijk à € 3 per dag. Niet geldig i.c.m. andere acties of kortingen. Op deze deal is het parkreglement van FORT FUN van toepassing. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Fort Fun Abenteuerland