4-gangendiner van de chef voor 2, 4 of 6 personen bij Steakhouse Dommel 18

Highlights
  • Laat je verrassen door de chefkok

  • Je kan aangeven of je wel/geen vlees, vis of vegetarisch eet

  • Modern en sfeervol steakhouse dat onder meer uitstekende vleesgerechten serveert

  • In het centrum van Eindhoven

Aanbevelingsbadge

Voorwaarden
Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen en evenementen en 8 t/m 15 november 2014).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 48 uur vooraf via www.bookyourgroupon.com.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Een mooi stuk vlees perfect bakken toont de hand van de meester, zonder dat je de volgende dag een onverwacht examen voor je kiezen krijgt. Spieken is niet nodig met een 4-gangendiner van de chef voor 2, 4 of 6 personen bij Steakhouse Dommel 18.

Kies uit de volgende opties


  • € 39,99 voor een 4-gangendiner voor 2 personen (waarde € 80,70)
  • € 77,99 voor een 4-gangendiner voor 4 personen (waarde € 161,40)
  • € 109,99 voor een 4-gangendiner voor 6 personen (waarde € 242,10)

Het personeel van Steakhouse Dommel 18 heet je van harte welkom, dus ga lekker zitten. Vandaag hoef je niet door menukaarten te bladeren en te twijfelen tussen een biefstukje en een T-Bone steak. De chefkok schotelt je namelijk een compleet menu voor waar van tevoren al over is nagedacht. Omdat het een verrassing blijft kan er nog niet veel over worden gezegd, maar wel vast een klein inkijkje geven in de keuken. Zo laat het menu zien dat de kok onder meer weet hoe hij heerlijke burgers, visgerechten en, hoe kan het ook anders, sappige steaks voor je serveert. Je krijgt een voor-, tussen-, hoofd-, en nagerecht. Je kan aangeven of je liever wel/geen vlees, vis of vegetarisch eet.

Steakhouse Dommel 18


Borrelen na het werk, bijkletsen met je vrienden of helemaal losgaan op de muziek. Het kan allemaal bij Steakhouse Dommel 18. Een bezoekje aan het moderne café is het perfecte begin van een leuke avond uit. Ze hebben een uitgebreid assortiment aan alcoholische- en non-alcoholische dranken. Zo schenken ze onder meer Johnny Walker blue label en black label. Ook is er een prachtig terras waar je in de zomer kan genieten van een hapje en drankje. Toch nog even snel je mail checken of de voetbaluitslagen in de gaten houden? Gratis draadloze internetverbinding voor de gasten maakt het een peulenschil.

Steakhouse Dommel 18
A
Dommelstraat 18 Eindhoven 5611 CK 
Route»
Steakhouse Dommel 18 geïntroduceerd door Groupon.nl
Door het gebruik van onze website ga je akkoord met ons gebruik van cookies, waarvan sommige al op jouw apparaat kunnen staan. Meer informatie vind je in ons Cookiesbeleid. Laat deze melding niet meer zien