Over ons

Groupon [NASDAQ: GRPN] is een wereldwijde aanbieder van lokale deals en dé plek om aankopen te doen waar en wanneer jij dat wilt. Door Groupon’s wereldwijde schaalvoordelen en netwerk, biedt het bedrijf overal ter wereld de beste deals aan.

Via de Groupon-website of -app ontdekken consumenten het beste uit hun stad met Groupon ‘Lokaal’, genieten zij van vakanties met Groupon ‘Hotels & Reizen’ en krijgen scherpe kortingen op onder andere elektronica, mode en interieur met Groupon ‘Producten’.

Voor ondernemers is Groupon een marketing- en salesplatform met een groot bereik waarmee nieuwe, nieuwsgierige en aantrekkelijke klanten worden aangetrokken. Groupon biedt ondernemers een reeks aan services om hun bedrijf te laten groeien en effectiever te opereren, waaronder op maat gemaakte deals, een online reserveringssysteem en waardevolle klantinzichten tijdens en na afloop van de deal.

Om de beste deals te bekijken of de Groupon-nieuwsbrief te ontvangen, ga naar www.groupon.nl of download de mobiele app via www.groupon.nl/mobile. Voor meer informatie over Groupon-oplossingen voor ondernemers en samenwerkingsmogelijkheden, ga naar works.groupon.nl.

De website www.groupon.nl is eigendom van, en wordt beheerd door, Groupon International Limited, die als enige verantwoordelijk is voor de redactionele inhoud die zij op haar website publiceert.

 

Groupon International Limited,

geregistreerd in Ierland (Company No. 501358)

maatschappelijke zetel:

Lower Ground Floor, Connaught House, 1 Burlington Road, Dublin 4, 216410

 

Verschillende Groupon-bedrijven verkopen goederen en diensten op deze website. Je kan zien wie de verkoper is door op de verkoopvoorwaarden te klikken bij het afrekenen. De bedrijven die op deze site verkopen zijn als volgt:

 

Groupon Netherlands B.V., geregistreerd in Nederland (KvK-nummer 14130545)

maatschappelijke zetel: Prins Bernhardplein 200, 1097 JB Amsterdam.

 

Groupon Goods Global GmbH, geregistreerd in Zwitserland (registratienummer CHE-497.202.638)

maatschappelijke zetel: c/o Wadsack Schaffhausen AG, Oberstadt 3, 8200 Schaffhausen.

 

Groupon International Travel GmbH, geregistreerd in Zwitserland (registratienummer CHE-180.110.104)

maatschappelijke zetel: c/o Wadsack Schaffhausen AG, Oberstadt 3, 8200 Schaffhausen.

 

Als je tegen een probleem aanloopt met een dienst of product dat je kocht van een Groupon-bedrijf of een deal-aanbieder, via deze website, kan je contact opnemen met onze klantenservice via:

 

We adviseren gebruik te maken van het contactformulier, in de regel zorgt dit voor een snellere reactie.