KPN Aanbiedingen

Populaire KPN Aanbiedingen voor juni 2023

Geen recent verlopen aanbiedingen

Q&A met KPN

KPN_NL

Hoe maak ik gebruik van een KPN aanbieding?

Ga naar de KPN website en kijk welke aanbieding voor jou van toepassing is. Klik op de deal en doorloop het bestelproces. Lees bij elke aanbieding de voorwaarden zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.
Indien je een kortingscode nodig hebt plak je deze in het desbetreffende veld tijdens het bestelproces.

Welke betaalmethoden accepteert KPN?

KPN maakt gebruik van iDeal, rembours en facturen.

Ik ga verhuizen, kan mijn KPN abonnement met me mee?

Uiteraard. Je kunt je verhuizing doorgeven via 0800 - 0402. Heb je alleen een KPN Mobiel abonnement? Dan kan je je verhuizing ook doorgeven via MijnKPN.

Waar zijn de KPN winkels?

Er zijn talloze KPN en KPN XL winkels verspreid over heel Nederland. Ga naar https://www.kpn.com/service om te zien welk filiaal het dichtst bij jou in de buurt zit.

Hoe kan ik mijn KPN abonnement opzeggen?

Opzeggen kan online, telefonisch en per post.
Telefonisch opzeggen is het snelste. Online of per post heeft een verwerkingstijd van 2 weken.
Om telefonisch op te zeggen heeft KPN je naam, geboortedatum en de drie laatste cijfers van je rekeningnummer nodig.

Als je per post opzegt moet je de volgende gegevens meesturen: je naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum, contractnummer van abonnement, rekeningnummer, datum van opzegging (let op opzegtermijn), product dat je wilt opzeggen en reden van opzegging.

Postadres opzeggen:
KPN Klantenservice
T.a.v. Opzeggen
Postbus 235
2400 AE Alphen aan den Rijn

Contact opnemen met KPN

Klantenservice: 0800 - 0402 van 07:00 tot 23:00 uur.
Stel je vraag via Facebook, Twitter of via de chat op de website.
Of breng een bezoek aan een van de KPN winkels.

Postadres:
KPN B.V.
Postbus 30000
2500 GA Den Haag

Bezoekadres:

KPN B.V.
Wilhelminakade 123
3072 AP Rotterdam


Blijf op de hoogte met KPN

0 Kortingscodes beschikbaar

Deel jouw ervaring over onze KPN code.

Ontdek KPN

Mensen verbinden is de drijvende kracht van KPN. KPN brengt sinds 1881 mensen met elkaar in contact op de meest innoverende en efficiënte manieren. Met een KPN aanbieding haal jij voordelig alle diensten in huis zoals internet, televisie en telefonie. KPN heeft een ruime keuze aan smartphones en tablets, zowel iOS als Android. Zit je nog niet bij KPN? Maak je geen zorgen. Met de overstapservice van KPN maak je binnen de kortste keren gebruik van ‘s wereld beste netwerk.

Bespaar meer met KPN

KPN heeft het hele jaar door interessante aanbiedingen voor nieuwe én vaste klanten. Zo krijg je bij bepaalde aankopen leuke extra’s zoals toegang tot speciale TV zenders. Met KPN Compleet kan je verschillende abonnementen mixen en matchen en krijg je daarbovenop toffe extra’s en kortingen. Woon je met meer mensen op één adres? Dan kan je samen een hoop geld besparen, door MB’s te delen en gratis naar elkaar te kunnen bellen.

Trending bij KPN

Iedereen op deze aarde moet groene keuzes gaan maken. Gelukkig zit je bij KPN aan het goede adres want het bedrijf is uitgeroepen tot het duurzaamste telecom bedrijf in de wereld. Zo gebruikt KPN sinds 2011 enkel groene energie en is sinds 2015 klimaatneutraal. Maak gebruik van een van de vele KPN acties om niet alleen duurzaam te zijn voor het klimaat, maar ook voor je portemonnee. Lees alle duurzaamheidsdoelen op de KPN website.

Laatst Bijgewerkt 10 juni 2023