slagharen Korting

Populaire slagharen Kortingen voor juni 2023

Geen recent verlopen aanbiedingen

Q&A met Slagharen

Slagharen banner NL

Biedt Slagharen naast losse entreetickets ook abonnementen?

Slagharen biedt beide opties. Voor trouwe gasten die geen genoeg krijgen van het Wild West-avontuur zijn er zelfs vier abonnementsvormen: Brons, Zilver, Goud en Familie. Voor zowel losse tickets als de abonnementen ben je met de Slagharen korting altijd voordelig uit.

Wat zijn de openingstijden van Slagharen?

Slagharen is vanaf 5 april 2019 dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Vanaf 6 juni van 10:00 tot 18:00 en vanaf 7 september in de weekenden van 10:00 tot 18:00. Van 3 t/m 30 oktober dagelijks van 10:00 tot 19:30. In november en december is Slagharen alleen in de weekenden geopend van 10:00 tot 17:00. Exacte openingstijden staan hier vermeld.

Wat zijn de parkeermogelijkheden bij Slagharen?

Tegenover de hoofdingang van het attractiepark bevindt zich een centrale parkeerplaats. De kosten hiervoor bedragen € 7,50 per auto. De parkeerkosten kunnen worden voldaan bij de automaten, kassa’s of receptie. Voor bezoekers van het vakantiepark gelden andere parkeerregels. Deze lees je hier.

Is het attractiepark Slagharen toegankelijk voor minder validen?

Jazeker. Er kunnen per dag ook rolstoelen worden gehuurd. Hiervoor geldt een borg van € 25. Let wel: rolstoelen kunnen niet van tevoren worden gereserveerd.

Worden honden in Slagharen toegelaten?

Ja, maar deze dienen altijd aangelijnd te zijn. Honden zijn niet toegestaan in de attracties, restaurants en de winkels. Voor bepaalde accommodaties dient het huisdier te worden bijgeboekt. Klik hier voor meer informatie.

Contact met Slagharen

Bezoekadres:
Zwarte Dijk 37
7776 PB Slagharen

Postadres:
Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Postbus 10
7776 ZG Slagharen

Telefoonnummer: +31 523 68 30 00.

Er is een telefonische klantenservice: ma – vr van 9:00-17:00 en za-zo van 10:00 tot 15:00. Tevens is er een Whatsapp-service en een contactformulier voor vragen per e-mail.

Blijf op de hoogte met Slagharen

0 Kortingscodes beschikbaar

Deel jouw ervaring over onze Slagharen code.

Ontdek Slagharen

Altijd al gefascineerd geweest door het Wilde Westen? Slagharen staat met meer dan 30 attracties garant voor een avontuur waar stripheld Lucky Luke alleen maar van had kunnen dromen! Bijna het hele jaar rond verwelkomt Slagharen je met plezier voor het hele gezin. Van spannende attracties (zoals de vliegensvlugge Gold Rush achtbaan) en spraakmakend straattheater tot complete entertainmentshows en het spetterende waterpark Aqua Mexicana. Maak het Wild West-avontuur compleet door te verblijven in bijvoorbeeld een luxe lodge, Cowboy Cottage, Hacienda of Wigwam. Maar ook met je eigen kampeergear kun je verblijven op de viersterren gezinscamping. Onze Slagharen korting is de kers op de taart voor een dag uit met thrillfactor of lastminute minivakantie.

Bespaar meer met Slagharen

Jouw Wild West-avontuur start hier! Laat de adrenaline stromen in een van de thrillseeking attracties of ga rustig zitten voor een van de vele voorstellingen. Met de Slagharen aanbieding heeft zelfs de spannendste western-film geen geheimen meer voor je. Profiteer van fijne kortingen en deel mooie momenten waar je met je vrienden, familie en gezin nog lang over zult napraten.

Trending bij Slagharen

Door praktisch het hele jaar open te zijn, bijna 300 dagen per jaar, vindt Slagharen zichzelf elk seizoen opnieuw uit. Daarom worden er per seizoen daarop afgestemde evenementen georganiseerd; in de zomer verfrissend en tijdens de wintermaanden magisch en knus. Slagharen heeft namelijk meer te bieden dan alleen attracties. Dat maakt een bezoek aan het park met de Slagharen aanbieding extra aantrekkelijk. Zo kun je bijvoorbeeld een 4D-film bezoeken, naar verschillende shows of zelfs goud zoeken in de Gold Mine. Heb je goud gevonden? Dan wordt deze omgesmolten tot een heuse munt!

Laatst Bijgewerkt 10 juni 2023