sluit
Gebruik code MOBILE en geniet van tot wel 20% extra korting op Lokaal, alleen geldig in de Groupon app! Eindigt vannacht! Uitzonderingen mogelijk.

Onze Pride duurt het hele jaar door

21 jun. 2022

Pride-vieringen vinden nu overal in het land plaats, maar wij hier bij Groupon weten dat als het aankomt op onbevreesd, ongegeneerd trouw zijn aan jezelf, je dat het hele jaar door moet doen. Dit jaar vieren we de pride van onze LGBTQIA+-vrienden en -familie - van onze LGBTQIA+-handelspartners wiens bedrijven hun gemeenschappen vooruithelpen, tot onze trotse klanten die elke dag hun authentieke zelf durven te zijn. Wij zijn ons ook bewust van de uitdagingen waarmee de gemeenschap zowel in dit land als in andere delen van de wereld nog steeds wordt geconfronteerd.

 

Als trotse bondgenoot voelen we en vieren we met je mee.

 

Hoe een bondgenoot te zijn


Doneer om LGBTQIA+-vluchtelingen uit Oekraïne te steunen

Outright Action International strijdt al sinds 1990 voor de wereldwijde mensenrechten van LGBTQIA+-mensen. Samen met veel leden van de LGBTQ+-gemeenschap die Kiev en andere grote steden proberen te ontvluchten, heeft de liefdadigheidsinstelling voor LGBTQ+-rechten OutRight Action International een belangrijke fondsenwervingscampagne gelanceerd om groepen in Oekraïne te financieren en onderdak en steun te bieden aan diegenen die ontheemd zijn. 100% van de donaties aan het Oekraïne fonds van OutRight worden rechtstreeks uitbetaald aan lokale LGBTIQ-partners die onze gemeenschap in Oekraïne en diens buurlanden steunen. De bijdragen bieden noodhulp aan LGBTIQ-mensen die behoefte hebben aan veilig onderdak, voedsel en bekwame medische zorg, naast vervoer voor mensen die op de vlucht zijn en andere vormen van humanitaire hulp.

 

Informeer jezelf

Als je vragen hebt over de LGBTQIA+-gemeenschap, seksuele geaardheid of genderidentiteit, informeer jezelf dan. Stel vragen, doe onderzoek en wees niet bang om toe te geven dat je iets niet weet. Begin met het onderzoeken van plaatselijke organisaties om meer te weten te komen. 

 

Steun de gemeenschap

Toon je steun aan je LGBTQIA+-vrienden, familie, collega's en buren door mee te doen aan een manifestatie, een petitie te ondertekenen, in hun zaak te winkelen of gewoon even bij hen langs te gaan.

 

Stel discriminatie aan de kaak

Als je getuige bent van discriminatie van een LGBTQIA+-persoon en je voelt je veilig om dit te doen, meld het dan. Steun degenen die het doelwit zijn van discriminatie en laat hen weten dat je een bondgenoot bent.

 

Gebruik de kracht van je portemonnee

Laat het de managers en eigenaren van restaurants, bars, nachtclubs en andere bedrijven weten als je getuige bent geweest van anti-LHBTQIA+-incidenten van personeel of andere klanten. Moedig hen aan de situatie aan te pakken en maak hen duidelijk dat als ze geen actie ondernemen, ze business met je kunnen verliezen (en dus geld).Pride+ Allies

Groupon staat al negen jaar op de lijst van de Human Rights Campaign van beste plaatsen om te werken qua LGBT-gelijkheid. Pride+ Allies is een groep van medewerkers die zich inzet voor de passie van Groupon-medewerkers voor LGBTQIA+-doelen, -kansen en -interacties met andere gemeenschappen.

 

Pradeep Mahadeshwar

"Zoals Brene Brown zei: 'Onze kwetsbaarheden omarmen is precair, maar lang niet zo gevaarlijk als het opgeven van liefde, verbondenheid en vreugde.' De werkcultuur van Groupon stelt me in staat om mijn verhaal te vertellen en als mijn 'Authentieke Zelf' naar het werk te komen. Ik geloof dat Pride een protest is, en dat gemarginaliseerde gemeenschappen centraal moeten staan."

Pradeep Mahadeshwar, Pride+ Allies Co-Chair & Sr. Art Director

 

Dominic Vernasco

"Ik kan naar mijn werk komen zonder voorbehoud over hoe ik zal worden behandeld op grond van mijn seksuele identiteit. Een belangrijke factor die Groupon tot een geweldige plek om te werken maakt, is onze cultuur, en Pride+ Allies is daar een onderdeel van."

Dominic Vernasco, Merchandising Specialist

 

Nora Allen

"Als openlijke queer vrouw is het van vitaal belang dat mijn werkomgeving divers, rechtvaardig en inclusief is. Groupon bewéért niet alleen dat het mijn gemeenschap steunt, het bedrijf laat het ook zién."

Nora Allen, Pride+ Allies Co-Chair & Sr. Copywriter

 

Illustrations by Pradeep Mahadeshwar