Categorieën
Geen nieuwe meldingen

The Swan Beauty Center

Einsteinstraat 2, Alkmaar

Hydraterende gezichtsbehandeling naar keuze bij The Swan Beauty Center in Alkmaar

Kies optie
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Laat Hydrodermabrasie, een Skinbooster of een combinatie van de twee je huid diep reinigen en plaats maken voor een frisse uitstraling.

Over deze deal

  • Hydrodermabrasie-gezichtsbehandeling en/of Skinbooster
  • Gezichtsbehandeling voor een strakkere, stralendere en jongere huid
  • De bloedsomloop wordt gestimuleerd om productie van collageen en elastine te bevorderen
  • Doel is de huid te hydrateren, reinigen en revitaliseren

Hydrodermabrasie

Hydrodermabrasie is een gezichtsbehandeling die lijkt op microdermabrasie, maar dan zonder gebruik van kristallen of schuurkopjes. In plaats daarvan worden kunststof kopjes gebruikt om een ​​onder druk staande oplossing op de huid te schieten. Door de hoge snelheid van deze procedure ontstaat een vacuüm-effect, waardoor dode huidcellen verwijderd worden. Doel van de behandeling is hydrateren, reinigen en revitaliseren van de huid. Ook wordt de bloedsomloop gestimuleerd, wat de productie van collageen en elastine bevordert. Dit kan resulteren in een strakkere, stralendere en jongere huid.

Skinbooster

Met gebruik van de microneedling-techniek wordt er een verzorgend product onder de opperhuid gebracht. Er wordt een huidanalyse gedaan, waarna wordt gekeken welk product het best bij jouw huidtype past. Het apparaat is het best te omschrijven als een soort pen met micronaaldjes die kleine gaatjes in de huid prikken, waardoor het verzorgende product een ingang heeft om onder de bovenste huidlaag te komen en daar z’n ‘magic’ uit te oefenen. Het hoofdbestanddeel van de Skinbooster is hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die een verjongend effect op de huid kan hebben.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 072 582 3872 óf 0657 799 331, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over The Swan Beauty Center

De missie van de afslank- en huidspecialisten van The Swan Beauty Center is jou je de mooie zwaan laten voelen die je bent. De salon in het Alkmaarse Oudorp biedt dan ook verschillende behandelingen om je lekker in je vel te laten voelen. De specialisten verbeteren de conditie van je lichaam en huid o.a. met verschillende afslankbehandelingen, skinboosters, peelings en gezichtsbehandelingen aangepast op jouw huid. De apparatuur en producten die de specialisten hiervoor gebruiken zijn dan ook zorgvuldig geselecteerd om optimaal resultaat te kunnen bieden.