Van onze redactie

Bella Italia bij ons in de Jordaan: bij Pastaria proef je de passie voor pasta terug in elk gerecht. Het menu bestaat uit traditionele gerechten gemaakt met verse ingrediënten en de inhoud ervan wisselt regelmatig. Zo kan je elk seizoen een nieuwe creatie van de chef verwachten, om je een avond in mediterrane sferen te begeven. Pastaria straalt Italiaanse gastvrijheid uit, met lange houten tafels waar je met de hele familie kan aanschuiven en sfeerfoto's uit het land waar de originele receptuur zijn oorsprong vindt. Ook de wijnkaart is een kijkje waard, want voor elk gerecht is er een bijpassend drankje te bestellen.

Recommended For You
Deals Nearby
Similar Deals

Tips

Vera1 month ago

De bediening is erg goed. De indeling van de ruimte is super, het is een genot om eens niet hutje mutje te zitten. Over het eten zijn we helaas minder te spreken. Denk niet dat we nog eens terug zouden gaan.

Birte3 months ago

lecker, netter Service, TOP

Gulsah9 months ago

The menu shown in Groupon and the owner gave there were different, apparently an extra charge is asked for many of the meals shown on the menu in the Groupon. Else, we wanted to take away the desert but there was no option for that. Drinks were half portion and maybe less, and the price were full. The owner was kind and the atmosphere is quite good, the food was also ok but not worthy of money even when we go there with Groupon discount.

Cheriel10 months ago

Het eten was matig; elders veel betere pasta gehad. De service was redelijk. Het hoogtepunt van de ervaring was het dessert, die als aangenaam werden ervaren. Al met al, helaas niet voor herhaling vatbaar.

Angela10 months ago

Aardige bediening en lekker eten.

Verena11 months ago

Perfekt

michel1 year ago

Vriendelijk personeel. Heerlijke pasta en desserts. Een absolute aanrader.

Carien1 year ago

Eten was niet zo best, vrij smakeloos, mosselen en garnalen waren goed bereid, maar de pasta zelf was droog en zat nauwelijks smaak aan. Personeel was top, heel vriendelijk

Henk1 year ago

Plezierig, gastvrij en adequaat.