Categorieën
Geen nieuwe meldingen
sluit
Gebruik code KORTING30 en krijg tot 30% korting op Lokaal, Producten en Travel. Eindigt snel!

Zohar Steg - Acupunctuur & Shiatsu Olie Massage

2 locaties

Shiatsu massage en acupunctuur bij Zohar Steg in Amsterdam en Nijmegen

Kies optie
Meer dan 90 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Krijg meer energie, meer balans en voel je lekkerder in je vel dankzij behandeling van gekwalificeerde acupuncturist en shiatsu therapeut.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
september 20, 2021
Heel goed . Hij is rustig en luistert naar je. Zeker aan te bevelen.
J
JTA
3 beoordelingen1 beoordelingen
juli 31, 2021
de tijd en rust die er uit werd gestraald en de uitmuntende massage!
M
Marian
6 beoordelingen3 beoordelingen
juni 16, 2021
Goed maar helaas maar 1coupon gebruiken tweede bezoek volle pond betalen. Andere 2 coupons aan mijn vriendinnen gegeven. Wat is het verschil dat zij gaan of ik? Beetje raar!
O
Olga
2 beoordelingen2 beoordelingen
juni 9, 2021
Goede intake, uitstekende massage. Zeer tevreden!
S
S.
4 beoordelingen4 beoordelingen
mei 20, 2021
Hele goede en fijne behandeling. En hij neemt echt de tijd voor je. Ga zekers terug.
H
Henk
2 beoordelingen1 beoordelingen
april 23, 2021
Zeer tevreden!!!
N
Noëlle
1 beoordelingen1 beoordelingen
april 21, 2021
Zohar is goed in zijn werk en legt alles duidelijk uit!
I
iejtop reviewer
79 beoordelingen54 beoordelingen
november 10, 2020
Prima service. Prima behandeling. Ik ben alleen niet veel wijzer. Ik moet even in de materie duiken dus alvorens een serie behandelingen aan te gaan
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

Kies uit 2 opties

  • € 19,99 voor 1x acupunctuur behandeling (waarde € 62)
  • € 24,99 voor 1x combinatiebehandeling shiatsu olie massage & acupunctuur (waarde € 74)

Zowel de shiatsu olie massage als de acupunctuur behandeling kunnen ervoor zorgen dat je meer energie krijgt, meer balans ervaart en je over het algemeen lekkerder in je vel zit. De losse behandelingen duren 60 minuten (waarvan 15 minuten intake) en de combinatiebehandeling duurt 75 minuten (ook intake van 15 minuten). Je kan terecht bij 2 locaties: in Nijmegen op woensdag en vrijdag en in Amsterdam op maandag, dinsdag en donderdag.

Acupunctuur is het bekendste onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde en wordt ingezet om je lichaam en geest te stimuleren zichzelf te genezen. Uitgangspunt is dat er in ons lichaam onzichtbare banen (meridianen) lopen voor de doorvoer van levensenergie (Qi). Wanneer deze energiedoorvoer geblokkeerd is, kunnen organen en lichaamsfuncties worden aangetast en kunnen pijn, ongemakken en ziektes ontstaan.

Op uitgekiende plekken op je lichaam - die in verbinding staan met organen en andere lichaamsfuncties, zo leert deze behandelmethode – worden nauwgezet dunne naaldjes geplaatst. Doel is blokkades op te heffen, energie weer te laten stromen en je lijf en geest weer in balans te brengen zodat je je weer fitter en gezonder voelt en je natuurlijke weerstand vergroot wordt.

Acupunctuur kan een waardevol hulpmiddel zijn bij stress, allergie, menstruatieklachten, menopauze, vermoeidheid, rugklachten, nekklachten, depressie, hoofdpijn, hevige transpiratie, ademproblemen, stoppen met roken, vruchtbaarheidsproblemen en afvallen.

De werking van deze alternatieve behandel- of onderzoeksmethode, training of therapie is nog niet algemeen aanvaard wetenschappelijk bewezen. Deze deal biedt dan ook geen vervanging van reguliere gezondheidszorg, maar kan er wel een aanvulling of ondersteuning van zijn. Neem bij twijfel altijd contact op met je behandelend arts of specialist. En raadpleeg je zorgverzekeraar voor duidelijkheid over vergoedingen.

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering. Meer informatie over wat je kan verwachten bij een massage.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop in Amsterdam op maandag, dinsdag en donderdag in en Nijmegen op woensdag en vrijdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf verplicht telefonisch op 0636 303 955 of per e-mail op stegzohar@gmail.com o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Alleen geldig voor nieuwe klanten die nog nooit een behandeling hebben gehad bij Zohar Steg. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Zohar Steg - Acupunctuur & Shiatsu Olie Massage

Zohar Steg is een gekwalificeerde acupuncturist en shiatsu therapeut met vele jaren ervaring. Voordat hij naar Nederland verhuisde was hij therapeut in Israël, waar hij een kliniek had en les gaf in Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) aan o.a. de Open Universiteit van Tel Aviv. Zohar is lid van ZHONG, sinds 2013 dé Nederlandse Vereniging voor TCG.