Over Bij Iete

Vlaamse Iete Braeken heeft jarenlange ervaring opgedaan als maître-sommelier in Neerlands vooraanstaande restaurants. Na een lange periode als gastvrouw dacht Iete genoeg kennis en kunde in huis te hebben om haar eigen culinaire walhalla te openen: Bij Iete, te Nuenen. Haar diepgewortelde verleden in Vlaanderen is de basis voor het restaurant. In combinatie met de algemeen bekende kenmerken van een heuse Bourgondiër belooft Iete dat zij en haar team elke individuele gast tot in de puntjes verwennen. Dit gebeurt niet alleen door de smaakpapillen aan het werk te zetten met de vermaarde Vlaamse cuisine, maar ook door een warme en huislijke omgeving te creëren dat je direct op je gemak laat voelen. De chefs werken uitsluitend met dagverse en seizoensgebonden producten, zodat de beste ingrediënten van het moment de basis zijn van elk gerecht. Het zorgt tegelijkertijd dat het menu nooit lang hetzelfde blijft en het een ware verrassing is welke culinaire creaties je op de menukaart aantreft. Vergeet ook zeker niet de wijnkennis van Iete in te zetten voor een optimale wijn-spijs combinatie en een onvergetelijke, smakelijke avond.

Recommended For You