Geen nieuwe meldingen

Driften op Circuit Zandvoort voor 1 of 4 personen en toeschouwers, incl. lunch via DiMa Events

1 beoordelingen
Kies optie

In een Notendop

Tijdens de 3 uur durende driftcursus ga je 30 min. zelf driften en leer je de auto beheersen om linker- én rechterbochten te driften.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit twee opties

 • € 199,99 voor 1 persoon driften + 1 persoon toeshouwer + lunch
 • € 749,99 voor 4 personen driften + 4 toeschouwers + lunch

Driften is een vorm van wagenbeheersing waarbij de bestuurder de achterkant van zijn auto laat uitbreken, waarna hij de wagen met opzet zo lang mogelijk dwars houdt. De uitdaging is om dit van bocht naar bocht vol te houden, zodat de ene drift vloeiend overgaat in de andere. Maar… dat is makkelijker gezegd dan gedaan omdat het gaat om serieuze voertuigbeheersing. Leren driften is niet alleen heel leuk maar ook nuttig want het maakt je tot een betere chauffeur.

Driften op Circuitpark Zandvoort:

 • 3 uur durende driftcursus
 • 30 minuten zelf driften naast een professionele coureur
 • Meerijden met je instructeur
 • 15 minuten theorieles
 • Driften in sessies van 10 minuten
 • Basiscursus theorie en technieken
 • Persoonlijke begeleiding van je instructeur
 • Linkerbochten en rechterbochten driften
 • 8-Parcour driften
 • Huur aangepaste drift BMW
 • Driftdemonstratie

Het driftarrangement is inclusief lunch: 2x pistoletje met ham of kaas + koffie of thee of fris. Bij een ochtendarrangement lunch je na afloop of aan het begin, bij een middagarrangement tussen het arrangement door.

Je wordt op het circuit ontvangen in de VIP hospitality van Dima Events, hier begin je de dag met de basistheorie en de drifttechnieken die je die dag gaat gebruiken. Na de theorie ga je in groepen van maximaal 4 personen naar de driftpleinen. Hier staan de speciaal geprepareerde BWM E36 drift auto’s klaar. In iedere auto zit een instructeur, elke deelnemer krijgt hierdoor de volledige aandacht en is verzekerd van passende instructies. Gedurende de cursus wordt de moeilijkheidsgraad opgevoerd. Dit zal voor iedere deelnemer anders zijn, de instructeur zal naar inzicht het uiterste uit iedere deelnemer proberen te halen.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op beschikbare data, deze kan je online terugvinden op http://gr.pn/22IYPFo.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal een week vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal een maand van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Verplicht op vertoon van een geldig autorijbewijs. Minimumleeftijd: 18 jaar. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over DiMa Events

DiMa Events is gespecialiseerd in VIP-arrangementen en exclusieve activiteiten, in het bijzonder gericht op activiteiten op en rond het Circuit Park Zandvoort. Al vanaf 2005 zijn ze actief in het organiseren van VIP-arrangementen, race-ervaringen en andere belevingen zoals vlieglessen en vliegen in een Boeing 737 full-motion trainingssimulator, zowel voor zakelijke klanten (bedrijfsuitjes!) als voor particuliere klanten.

Dima events

Sport of buitenactiviteit, Racen
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.