Categorieën
Geen nieuwe meldingen
sluit
Gebruik code DUO20 en krijg tot -20% op Lokaal & tot -10% op Hotels & Travel. Eindigt vannacht.

Suppen Amsterdam

Anton Schleperspad 10, Amsterdam

2 uur suppen voor 1-10 personen bij Suppen Amsterdam op de Nieuwe Meer

Kies optie

In een Notendop

Met 2 uur suppen huur je pure vrijheid; sup hoe jij wil, sta even stil, kijk om je heen en wordt één met de wondere wereld van het water.

Over deze deal

  • 2 uur suppen voor 1-10 personen
  • De sups liggen bij Paviljoen Aquarius aan de Nieuwe Meer
  • Vlakbij is bushalte Anderlechtlaan
  • Ook gemakkelijk te bereiken met de auto
  • Iedere dag geopend van 11.00 tot 19.00 uur

Deal-Voorwaarden

Niet geldig op feestdagen. Niet geldig op feestdagen. Verplicht online reserveren op https://gr.pn/3AUJRSy met gebruik van de Groupon code. Openingstijden: dagelijks van 11.00 tot 19.00 uur. Je moet een borg betalen per persoon per sup van € 50. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 10 groupon(s) te koop als cadeau. Geldig vanaf het moment van aankoop t/m 30/09/2021 op alle dagen van de week. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 10 groupon(s) te koop als cadeau. Geldig vanaf het moment van aankoop t/m 30/09/2021 op alle dagen van de week. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Suppen Amsterdam

Tussen het Olympisch Stadion en het Amsterdamse bos ligt de Nieuwe Meer. En daar kan je suppen bij Suppen Amsterdam. Deze watersport is voor iedereen, of je nu wil ontspannen of een competitie wil aangaan. Verstild om je heen kijken terwijl je rustig peddelt of voorover gebogen naar de horizon een flinke workout doet. Suppen is pas sinds 2013 als een outdoor sport erkend, maar het gegeven van jezelf al peddelend voortbewegen is natuurlijk al zo oud als de mensheid. Het fijne van suppen is dat je niet alleen je armen traint; doordat je voortdurend je balans zoekt, gebruik je vrijwel alle spieren van je lichaam. De sups die verhuurd worden bij Suppen Amsterdam zijn opblaasbaar en daardoor licht en snel. Nadat je de sup met een pomp hebt opgeblazen, bevestig je de vin aan de onderkant. Die helpt je om je balans beter te bewaren. Mocht je liever in Rotterdam willen suppen, check dan deze deal.