The option you have chosen is not available

Brasserie Restaurant La Vache

Museumplein 2, Veendam

3-gangendiner à la carte voor 2-10 personen bij Brasserie Restaurant La Vache in Veendam

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode BEAUTY25. Eindigt 27-3.
Code toepassen
Meer dan 40 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Smul van een zelf samengesteld diner met bijvoorbeeld carpaccio vooraf, de ossenhaaspuntjes als hoofdgerecht en een ijscoupe als afsluiter

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • 3-gangendiner à la carte
  • Kies voor een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert van de dinerkaart
  • Schuif aan vanaf 2 personen
  • Gebruik de optie voor 1 persoon dus alleen om te combineren met de andere opties
  • De kaart kan gedurende het seizoen hier en daar wijzigen
  • Maar denk aan carpaccio, een garnalencocktail en nacho's als voorgerechten
  • Als hoofdgerecht kun je bijvoorbeeld kiezen voor een zalmspies, spareribs of een schnitzel
  • Bij alle hoofdgerechten kies je voor friet of aardappelkroketten en voor salade of groenten als bijgerecht
  • En voor de zoetekauwen is het dessert het hoogtepunt van de avond met een chocoladetaartje, ijscoupe of cookie mess met karamelsaus en koekstukjes

Deal-Voorwaarden

Exclusief drankjes. Geldig vanaf het moment van aankoop t/m 10 april 2023 op donderdag t/m zondag. Verplicht minimaal 2 uur van tevoren reserveren via https://www.groupon.nl/reservations. Minimaal 2 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Let op: je kan vanaf 2 personen reserveren. De optie voor 1 persoon kan je dus gebruiken om te combineren met de andere optie(s) om zo op het gewenste aantal personen uit te komen. Niet geldig i.c.m. andere acties. Maximaal 5 groupon per persoon te gebruiken.

Over Brasserie Restaurant La Vache

Aan het Museumplein in Veendam bevindt zich Brasserie Restaurant La Vache, waar je de hele dag door terecht kan voor een portie genieten. Zowel in het restaurant als op het terras kan je o.a. belegde broodjes, uitgebreide maaltijden en high tea's bestellen, maar denk ook bijvoorbeeld aan een stamppotbuffet in de winter of een koud drankje met bittergarnituur op het terras in de zomer. In de avond schuif je aan voor bijvoorbeeld een schnitzel, saté of huisgemaakte burger. Brasserie Restaurant La Vache biedt daarnaast gevarieerde maaltijden, waar je onderweg of lekker thuis van kan happen. Voor lunch en borrelhapjes op locatie heeft het restaurant ook diverse opties.