sluit
TTD Launch

Chido Streetfood Bar

Achteromstraat 6, Weesp

3 gangen shared dining menu van de chef voor 2-4 personen bij Chido Streetfood Bar in Weesp

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode SITESALE. Eindigt 28-5.
Code toepassen
Meer dan 20 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Who needs Bangkok of Mexico City; pak je backpack richting Weesp en geniet relaxed samen van een Chef's menu vlakbij de Vecht

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • 3 gangen shared dining menu van de chef:

    • Voorgerecht: 5 verschillende gerechten
    • Hoofdgerecht: 5 verschillende gerechten
    • Dessert
  • De keuken is geïnspireerd op streetfood in Azië en Latijns Amerika

  • Chido Streetfood Bar ligt op 6 minuten lopen van treinstation Weesp

Deal-Voorwaarden

Niet geldig op feestdagen. Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop van woensdag t/m zondag. Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken. Reserveren: minimaal 2 uur van te voren via groupon.nl/reservations. Annuleren: minimaal 2 uur van te voren via de Groupon bookingtool, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Exclusief drankjes.

Over Chido Streetfood Bar

Streetfood is the new black. En dat is niet zo gek. Streetfood betekent: hoge omloopsnelheid, dus altijd verse producten, handzame porties en veelal een compleet antwoord op stevige trek. Chido Streetfood Bar voert een kaart die wortelt in streetfood uit Azië en Latijns Amerika. Dat betekent een smakenpalet van - heel - pikant tot aangenaam pittig-zoet. Je hoeft niet met je bestelling de straat op: Chido is gevestigd in een historisch pand vlakbij het water in Weesp. Je kan er gezellig zitten en een Indie biertje, cocktailtje of gin-tonic (uitgebreid aanbod) drinken. En streetfood betekent: gezellig shared dining. Tot een uur of tien. De sfeer van Summer Breeze versnelt naar Mashups, de mezcal komt op de bar: nightlife backpacker streetstyle.