Thai Family: authentiek driegangendiner à la carte in Leidschendam (vanaf 2 pers.)

Tot 51% korting.
Kies optie

In een Notendop


Ga op in de Thaise keuken met een voor-, hoofd- en nagerecht van de kaart.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Beschikbaarheid Reserveren

Een familie kan je zien als een uitgebalanceerd gerecht: er zijn meerdere ingrediënten nodig om het tot een geheel te maken, elk onderdeel brengt zijn eigen kwaliteiten mee en als alles bij elkaar is ontstaat er een explosie van geluk. Schuif met z’n allen aan bij Thai Family.

Kies uit 4 opties

  • € 34,99 voor Thais 3-gangendiner à la carte voor 2 personen (waarde € 68)
  • € 52,99 voor Thais 3-gangendiner à la carte voor 3 personen (waarde € 102)
  • € 69,99 voor Thais 3-gangendiner à la carte voor 4 personen (waarde € 136)
  • € 99,99 voor Thais 3-gangendiner à la carte voor 6 personen (waarde € 204)

Dit driegangendiner is de snelste route naar een Thais vakantiegevoel. Je mag de avond zelf samenstellen, het enige wat vast staat is de Thaise cuisine. Begin met een voorgerecht (m.u.v. de starter mix) en als je klaar bent voor de volgende ronde kies je een hoofdgerecht van de kaart. Van salades tot rijst & noedels, curry’s en (groente)specialiteiten. Sluit de avond net zo smakelijk af als dat je deze begon met een van de desserts of een koffie of thee.

Voorwaarden


Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag en woensdag t/m zondag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado. / je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: minimaal 6 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Thai Family


In het centrum van Leidschendam heet Thai Family je van harte welkom om in een ongedwongen sfeer het échte Thailand te proeven. Naar eigen zeggen gaan de recepten en bereidingswijzen van dit restaurant tientallen jaren terug. Deze authenticiteit combineren ze met gezelligheid, vriendelijke service en een verfijnde, vetarme en gevarieerde gezonde keuken met uitsluitend verse ingrediënten. Veel van de gebruikte specerijen worden speciaal geïmporteerd uit Thailand. Dit zonder de smaken aan te passen aan de 'Farang', ofwel buitenlander, wat niet wegneemt dat Thai Family graag naar je wensen luistert.

Thai Family

Restaurant, Aziatisch, Thais restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.