sluit
Het is SALE

Korte Haaksbergerstraat 44, Enschede

Kundalini-yoga kennismakingscursus van 8 weken bij 3HO Nederland in Enschede

Kies optie
Promotie eindigt in:09:54:52
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Ga op zoek naar innerlijke rust en laat je meenemen in de wereld van Kundalini yoga met deze kennismakingscursus van 8 wekelijkse lessen.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
C
Charlotte
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
maart 1, 2022
Deze aanbieding was voor mij een hele fijne kennismaking met yoga. Na een lange periode van thuiswerken vind ik dit een heerlijke manier om te bewegen en ontspanning te zoeken. Christine is een fijne lerares. Ze verzorgt afwisselende lessen waarin ze je meeneemt in de achtergrond en werking van de oefeningen. Een breed scala aanbod, zowel on- als offline.
D
Dick
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
november 12, 2021
Inspirerende lessen en fijne sfeer.
J
Judith
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
november 13, 2021
Door een persoonlijke aanbeveling heb ik dit lessenpakket gekocht en kon op deze manier kennis maken met Kundalini yoga. Christine Michon is een bevlogen lerares. De lessen zijn gevarieerd en je leert elke keer andere aspecten kennen. Ik ervaar het als heel fijn om tijdens de oefeningen de energie in mijn lichaam te voelen stromen. Door meditatie en ontspanning gun ik mijn geest een mooi rustmoment.
N
Nancy
2 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
november 8, 2021
Een laagdrempelige manier om kennis te maken met kundalini yoga. Een gedegen, kwalitatief en betrouwbaar opleidingscentrum.

Over deze deal

 • Kundalini-yoga kennismakingscursus
 • Bestaande uit 8 wekelijkse lessen van 60 minuten
 • De oefeningen zijn dynamisch en de aandacht wordt sterk gericht op het waarnemen en voelen van de eigen lichaamsenergie
 • Er zijn verschillende instapmomenten:
  • De week van maandag 15 november 2021
  • De week van maandag 24 januari 2022
  • De week van maandag 28 maart 2022
 • De exacte begindag van de cursus gaat in overleg met het yogacentrum i.v.m. het aantal beschikbare plekken per dag
 • De dag dat je begint wordt je wekelijkse vaste dag; de cursus wordt op dinsdag, woensdag en donderdagavonden gegeven
 • Halverwege de cursus instappen is niet mogelijk

3HO Nederland

Op steenworp afstand van het levendige centrum met restaurants en winkels vind je een karakteristiek pand in hartje Enschede; dat van 3HO Nederland. Hier staat eigenaresse Christine Michon dagelijks klaar om je lichaam te helpen ontspannen. In de vorm van losse lessen, cursussen en opleidingen in een ontspannende en rustgevende ambiance. Sluit bijvoorbeeld gerust aan voor een Kundalini-les waarbij de focus ligt op je ademhaling en het voelen van je lichaamsenergie.

Deal-Voorwaarden

Alleen geldig voor nieuwe klanten. Verplicht online reserveren op https://3honederland.nl/groupon. 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen). Instapmomenten zijn de week van 15 t/m 21 november 2021, de week van 24 t/m 30 januari, de week van 28 maart t/m 3 april 2022. De exacte begindag van de cursus gaat in overleg met het yogacentrum i.v.m. het aantal beschikbare plekken per dag. De dag dat je begint wordt je wekelijkse vaste dag; de cursus wordt op dinsdag, woensdag en donderdagavonden gegeven. Je kan niet halverwege de cursus instappen. Zorg dat je minimaal 15 minuten voor aanvang van elke les aanwezig bent. Matjes en dekens zijn in het yogacentrum aanwezig. Je kan maximaal 1 groupon per persoon kopen en gebruiken. E-mail je groupon uiterlijk 48 uur voor het begin van je eerste les. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Minimaal 12 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over 3HO Nederland