Geen nieuwe meldingen

Umberstraat 24, Tilburg

Acupunctuur-behandeling van 60 minuten bij Acupunctuur4u in Tilburg

Tot 65% korting.
Kies optie

In een Notendop

Acupuntuur is eeuwenoude techniek waarbij met flinterdunne naalden wordt geprobeerd energiestromen te herstellen en blokkades op te heffen.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
J
JOSE
3 beoordelingen2 beoordelingen
januari 27, 2020
Zeer goed geholpen

Wat je krijgt

  • 1x acupunctuur-behandeling van 60 minuten
  • Kom uiterlijk 27 februari 2020 langs

Acupunctuur is het bekendste onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde en wordt ingezet om je lichaam en geest te stimuleren zichzelf te genezen. Uitgangspunt is dat er in ons lichaam onzichtbare banen (meridianen) lopen voor de doorvoer van levensenergie (Qi). Wanneer deze energiedoorvoer geblokkeerd is, kunnen organen en lichaamsfuncties worden aangetast en kunnen pijn, ongemakken en ziektes ontstaan.

Op uitgekiende plekken op je lichaam - die in verbinding staan met organen en andere lichaamsfuncties, zo leert deze behandelmethode – worden nauwgezet dunne naaldjes geplaatst. Doel is blokkades op te heffen, energie weer te laten stromen en je lijf en geest weer in balans te brengen zodat je je weer fitter en gezonder voelt en je natuurlijke weerstand vergroot wordt.

Acupunctuur kan een waardevol hulpmiddel zijn bij stress, allergie, menstruatieklachten, menopauze, vermoeidheid, rugklachten, nekklachten, depressie, hoofdpijn, hevige transpiratie, ademproblemen, stoppen met roken, vruchtbaarheidsproblemen en afvallen.

Aanvullende Gezondheidszorg
De werking van deze alternatieve behandel- of onderzoeksmethode, training of therapie is nog niet algemeen aanvaard wetenschappelijk bewezen. Deze deal biedt dan ook geen vervanging van reguliere gezondheidszorg, maar kan er wel een aanvulling of ondersteuning van zijn. Neem bij twijfel altijd contact op met je behandelend arts of specialist. En raadpleeg je zorgverzekeraar voor duidelijkheid over vergoedingen.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 27 februari 2020 op maandag, dinsdag en donderdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0638 320 248, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon bij aankomst je groupon afgedrukt of op je mobiel. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Acupunctuur4u

Acupunctuur4u is de praktijk van Samir Alim. Na jarenlang te hebben gewerkt binnen de geestelijke gezondheidszorg als leerling verpleegkundige heeft hij de overstap gemaakt naar natuurlijkere en alternatieve manieren van genezen. Zijn fascinatie voor oosterse geneeskunde heeft geleid tot het volgen van een acupunctuuropleiding waarna hij Acupunctuur4u is begonnen in Tilburg. Om een goede therapeut te blijven, volgt Samir continu extra scholing. Je kan met een gerust hart bij hem aankloppen voor o.a. acupunctuur-behandelingen, cupping therapie, homeopathie en moxa-therapie.

Acupunctuur4u

Natuurgeneeskunde, Acupunctuur