Acupunctuurpraktijk Wang

Acupunctuur, naar keuze met TuiNa-massage bij Acupunctuurpraktijk Wang in Koog aan de Zaan

Tot 69% korting.
Kies optie

In een Notendop


Laat je energie ontketenen met acupunctuur en als je er ‘zen’ in hebt, neem je er nog een massage bij.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Kies uit 4 opties

  • € 19,99 voor 1 acupunctuursessie van 60 min. (waarde € 50)
  • € 49,99 voor 3 acupunctuursessies van 60 min. (waarde € 150)

  • € 24,99 voor 1 acupunctuursessie incl. TuiNa-massage van in totaal ca. 75 min. (waarde € 60)
  • € 54,99 voor 3 acupunctuursessies incl. TuiNa-massages van in totaal ca. 75 min. (waarde € 180)

Acupunctuur is het bekendste onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde en wordt ingezet om je lichaam en geest te stimuleren zichzelf te genezen. Uitgangspunt is dat er in ons lichaam onzichtbare banen (meridianen) lopen voor de doorvoer van levensenergie (Qi). Wanneer deze energiedoorvoer geblokkeerd is, kunnen organen en lichaamsfuncties worden aangetast en kunnen pijn, ongemakken en ziektes ontstaan.

Op uitgekiende plekken op je lichaam - die in verbinding staan met organen en andere lichaamsfuncties, zo leert deze behandelmethode – worden nauwgezet dunne naaldjes geplaatst. Doel is blokkades op te heffen, energie weer te laten stromen en je lijf en geest weer in balans te brengen zodat je je weer fitter en gezonder voelt en je natuurlijke weerstand vergroot wordt.

Acupunctuur kan een waardevol hulpmiddel zijn bij stress, allergie, menstruatieklachten, menopauze, vermoeidheid, rugklachten, nekklachten, depressie, hoofdpijn, hevige transpiratie, ademproblemen, stoppen met roken, vruchtbaarheidsproblemen en afvallen.

Bij de aanvullende TuiNa-massage van een kwartier worden traditionele Chinese technieken gebruikt die zich richten op je hele lichaam. Gelegen op een zijdezacht oppervlak worden je huid en spieren gekneed, gedrukt, gedraaid, geklopt en gewreven. Beide behandelingen worden ingezet om je energie weer vrij baan te geven.

De werking van deze alternatieve behandel- of onderzoeksmethode, training of therapie is nog niet algemeen aanvaard wetenschappelijk bewezen. Deze deal biedt dan ook geen vervanging van reguliere gezondheidszorg, maar kan er wel een aanvulling of ondersteuning van zijn. Neem bij twijfel altijd contact op met je behandelend arts of specialist. En raadpleeg je zorgverzekeraar voor duidelijkheid over vergoedingen.

De massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Voorwaarden


Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 12 uur van tevoren telefonisch op: 0640 676 500 o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 12 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Acupunctuurpraktijk Wang


Bij Acupunctuurpraktijk Wang bewijzen ze waarom wij al duizenden jaren helemaal vrijwillig naaldjes in ons laten prikken. Met een specialisatie in traditionele Chinese geneeswijzen kan je in Koog aan de Zaan terecht voor je gezondheid of gewoon om te ontspannen. Bij binnenkomst begeef je je in een lichte en strak ingerichte ruimte met een Chinese draai en kan je worden geholpen met uiteenlopende behandelingen, therapeutische massages en zelfs voedingsadvies. Neem plaats en kom tot rust in deze serene omgeving waar je nog een naald kan horen vallen.

Acupunctuurpraktijk Wang

Natuurgeneeskunde, Acupunctuur
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.