Geen nieuwe meldingen

Agra Eethuis

Elandsgracht 140, Amsterdam

Indiaas afhaalmenu voor 1 of 2 personen bij Agra Eethuis

190+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Het afhaalmenu bestaat uit 1 vlees- (lam of kip) + 1 vegetarisch gerecht en rijst ÓF 2 vegetarische gerechten van de kaart met rijst.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 7,75 voor een afhaalmenu voor 1 persoon, keuze uit lams- en kipgerechten of vegetarisch met rijst  (waarde € 14,50)
  • € 14,99 voor een afhaalmenu voor 2 personen, keuze uit lams- en kipgerechten of vegetarisch met rijst  (waarde € 29)

Het afhaalmenu dat bij deze deal hoort, bestaat uit: 1 vleesgerecht (keuze uit lams- en kipgerechten) à la carte of 1 vegetarisch gerecht à la carte en rijst. Bij de optie voor 2 personen is het per persoon mogelijk om te kiezen voor een vegetarisch of een vleesgerecht. Voor het vleesgerecht mag je kiezen uit alle gerechten met lam of kip. Verheug jezelf alvast op Indiase klassiekers als Butter Chicken, Chicken Tikka Massala en Chicken Dhansak; of Lamb Jal Ferezi, Lamb Rogan Josh en Lamb Vindaloo; of Dal Tarka, Aloo Gobhi en Saag Paneer, om maar ‘s een paar Agra evergreens te noemen.

Wat je moet weten

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 3 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0643 029 140, o.v.v. Groupon.
Meer info: geldig voor afhalen, ter plekke opeten of laten bezorgen tegen een meerprijs van € 2,50 (te betalen aan de bezorger). Bezorgen binnen de ring van Amsterdam. Exclusief drankjes. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Agra Eethuis

Agra is een eethuis met Indiase en Surinaamse specialiteiten aan de Amsterdamse Elandsgracht. Hun gerechten worden stuk voor stuk bereid met verse ingrediënten en verse kruiden en behalve voor Indiase gerechten ga je er naartoe voor sprankelende Surinaamse broodjes en Roti-schotels. Je kan de maaltijden in het restaurant opeten of menemen, en je kan ze ook laten bezorgen voor een meerprijs van € 2,50.