sluit
Gebruik code LOKAAL25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt morgen.

2 locaties

Workshop t-shirt airbrushen bij Airbrush Academie in Den Haag en Lelystad

Kies optie

In een Notendop

In deze cursus ga je individueel of in een groep samen met een designer aan de slag met het maken van een eigen ontwerp op een t-shirt.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 29,99 voor een workshop t-shirt airbrushen voor 1 persoon (waarde € 85)
  • € 59,99 voor een workshop t-shirt airbrushen voor 2 personen (waarde € 170)

In deze cursus ga je individueel of in een groep samen met een designer aan de slag met het maken van een eigen airbrush-ontwerp op een t-shirt.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag en woensdag op de locatie in Lelystad of vanaf september 2019 op donderdagavond in Den Haag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0621 470 176, o.v.v. Groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Je krijgt een t-shirt van Airbrush Academie. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Airbrush Academie

Airbrush Academie geeft cursussen en workshops voor beginners en gevorderden waarin je alles leert over het gebruik van een airbrush. Leer bijvoorbeeld in een groep of juist alleen - net wat je prettig vindt - hoe je een verfspuit moet gebruiken en welke technieken je kan inzetten zodat je bijvoorbeeld niet elk uur je airbrush hoeft schoon te maken. Zodra je het gebruik en de verschillende technieken onder de knie hebt, kan je aan de slag met het echte werk. Creëer bijvoorbeeld een t-shirt met een eigen airbrush-ontwerp of pimp je sneakers of nagels. Je vindt Airbrush Academie in hartje Den Haag op de Prinsengracht en in Lelystad op loopafstand van busstation Gooisebrug.