Allround Ram Verhuizingen

4-8 uur verhuizen met 2 verhuizers en een verhuiswagen bij Allround Ram Verhuizingen door heel Nederland

Resterende tijd beperkt!
Tot 81% korting.
Kies optie

In een Notendop


Verhuis je kostbaarste bezit snel en veilig van punt A naar punt B met de hulp van ervaren verhuizers en een verhuiswagen van 21 m3.

Wat je krijgt


Verhuis je kostbaarste bezit snel en veilig van punt A naar punt B met de hulp van ervaren verhuizers en een verhuiswagen van 21 m3.

Kies uit 3 opties

  • € 139 voor 4 uur verhuizen incl transport + 2 verhuizers (waarde € 700)
  • € 199 voor 6 uur verhuizen incl transport + 2 verhuizers (waarde € 1050)
  • € 269 voor 8 uur verhuizen incl transport + 2 verhuizers (waarde € 1400)

Bijkomende kosten en mogelijkheden:

Extra verhuizer: € 20 per uur
Huur van verhuisdozen: € 1,50 per doos + € 1 borg
Extra stoppen op een adres: € 10 per adres
Toeslag voor verhuizen op zaterdag: 20% van je groupon-prijs
Toeslag voor verhuizen op zon- en feestdagen: 50% van je groupon-prijs
Exclusief eventuele parkeerkosten
Overschrijding van de uren op de aangekochte groupon: € 30 per kwartier
Alle bijkomende kosten betaal je via factuur direct aan Allround Ram Verhuizingen

Let op: het wordt aangeraden om even te bellen met Allround Ram Verhuizingen vóórdat je de groupon koopt om zeker te weten of het mogelijk is om op de door jou gewenste datum te verhuizen.

Voorwaarden


Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per adres te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0680 131 335 of via e-mail op info@ramverhuizingen.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Op zaterdag geldt een toeslag van 20%, en op zon- en feestdagen een toeslag van 50% van de door jou betaalde Groupon-prijs (de toeslag betaal je via een factuur direct aan Allround Ram Verhuizingen). Piano's worden verhuisd van begane grond naar begane grond. Piano's verhuizen van en naar lagere of hogere verdiepingen is ook mogelijk tegen een toeslag. Vraag Allround Ram Verhuizingen naar de mogelijkheden. Vanaf een straal van 90 km vanaf de vestiging van Allround Ram Verhuizingen (Den Haag) geldt een toeslag van € 0,19 per km. Wanneer de verhuisduur op je groupon wordt overschreden wordt er € 30 per kwartier in rekening gebracht. De tijd gaat in vanaf het moment van wegrijden van de verhuizers van de vestiging (file-tijd wordt niet meegerekend). Huur van een verhuislift is mogelijk voor € 90. Dozenhuur is mogelijk, met je groupon betaal je € 1,50 en € 1,00 borg per doos. Een extra stop op een adres is mogelijk voor € 10 per adres. Een extra verhuizer is mogelijk voor € 20 per uur. Geldig in heel Nederland (m.u.v de Waddeneilanden). Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Allround Ram Verhuizingen


Verhuizen is een flinke klus en heb je vaak handen tekort. Allround Ram Verhuizingen heeft voor jou sterke en vriendelijke verhuizers klaarstaan. De jaren ervaring zorgen ervoor dat ze de beste manier van verhuizen onder de knie hebben en dat neemt jou veel (denk)werk uit handen. De professionals pakken de spullen in, beschermen ze, demonteren en monteren het met speciaal gereedschap. Ze gaan snel en vakkundig te werk, zodat jij binnen no time op je volgende locatie kan genieten van je kostbare bezit. De service wordt geleverd door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.