Geen nieuwe meldingen

Autorijschool SSA

Gabrielmetsustraat 35, Den Haag

Rijlessen inclusief theorie- en praktijkexamen bij Autorijschool SSA

10+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

In regio Den Haag* kun je met deze 50 minuten durende rijlessen je volledig klaar maken om met een goed gevoel af te rijden.

Over deze deal

Van A naar B rijden zonder eerst het hele alfabet af te moeten struinen rijdt een stuk zekerder en efficiënter. Leer het A tot Z van autorijden bij Autorijschool SSA.

Kies uit 3 opties

  • € 180 voor 10 rijlessen inclusief theorie- en praktijkexamen (waarde € 600)
  • € 280 voor 15 rijlessen inclusief theorie- en praktijkexamen (waarde € 765)
  • € 380 voor 20 rijlessen inclusief theorie- en praktijkexamen (waarde € 890)

Samen met een vaste, ervaren rij-instructeur les je in blokken van 100 minuten. Als de instructeur vindt je dat je genoeg ervaring hebt opgedaan om aan het praktijkexamen te beginnen mag je daar een afspraak voor inplannen. Mocht je meer kennis nodig hebben kun je losse lessen aanschaffen, tot je kundig genoeg bent. Voor het praktijkexamen betaal je € 50 voor de huur van de auto.

*) De deal is geldig in regio Den Haag en daar vallen onder: Den Haag, Delft, Delfgauw, Den Hoorn, Kwintsheul, Leidschenveen, Leidschendam, Nootdorp, Rijswijk, Pijnacker, Schipluiden, Voorburg, Wateringen, Ypenburg en Zoetermeer.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: Bij het praktijkexamen worden € 50 autohuurkosten gerekend. De Eigen Verklaring moet worden aangevraagd op eigen kosten.
Reserveren: verplicht telefonisch op 063 702 7463, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Geldig in regio Den Haag. Minimumleeftijd 16,5 jaar. Alleen geldig voor beginnende leerlingen. De rij-instructeur bepaald wanneer je klaar bent voor het examen. Na het starten van de eerste les mag er niet langer dan 3 weken zonder reden tussen de volgende les zitten. Er wordt in blokuren van 100 minuten gelest. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Autorijschool SSA

Deze autorijschool in Den Haag staat helemaal klaar om je wegwijs te maken op de weg. Door de ervaren rij-instructeurs wordt je opgeleid tot het gewenste niveau voor het rijexamen. Om te bepalen hoeveel rijlessen je nodig hebt, kan de rijinstructeur na een rijles je daarover meer advies geven. Je rijdt in rookvrije en nieuwe lesauto's, kan je je rijlessen op flexibele tijden indelen en heb je uiteraard een vaste rij-instructeur.