Geen nieuwe meldingen

Denneweg 56, Den Haag

Tanden laten bleken bij Aveda The Hague nabij 't Malieveld

Kies optie

In een Notendop

Met een mondstukje met speciale gel in je mond neem je 20 minuten plaats voor de lamp en je tanden worden gemiddeld vier tinten lichter.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Een Groupon Local Star!

De deal

  • € 69,99 voor tanden bleken met 1 Megawhite-behandeling (waarde € 249,99)

Laat jouw stralende lach nog meer stralen door je tanden te laten bleken bij Aveda The Hague. De Megawhite-behandeling duurt 20 minuten en bevat geen peroxide. De gemiddelde klant loopt na de behandeling naar buiten met een stralend gebit dat vier tinten lichter is dan bij binnenkomst.

Inhoud van de behandeling

Na uitleg van de behandeling wordt de huidige tint van je tanden vastgesteld. Je neemt plaats op de Megawhite-behandelbank en krijgt een vanuit de fabriek verpakt en verzegeld mondstukje met speciale gel. Je plaatst het mondstukje zelf in je mond en bijt hier op, zodat de gel zich goed kan verspreiden over je tanden. De Megawhite-lamp wordt op je tanden gezet, dus vanaf dat moment hoef je alleen maar te ontspannen. Na 20 minuten word je geholpen het mondstukje weer uit te doen en kan je je mond spoelen. Tot slot wordt het nieuwe kleurniveau gemeten.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0703 458 442, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Lifestyle Salon The Hague

Lifestyle Salon The Hague is een in het oog springende schoonheidssalon aan de Denneweg, vlakbij het Malieveld. Opvallend alleen al vanwege het oogstrelende minimalistische exterieur, met glimmend gietijzer en hoge ramen. En zeker ook opvallend vanwege het al even verzorgde architectonische interieur - met een eminente granieten vloer, 'oogzalvende' wit- en houttinten, planten, imposante plafonds, kroonluchters en mezzanines. Je kan in dit veelzijdige 'beautywarenhuis' terecht voor haarverzorging, hamam-behandelingen, tandenbleken, massages, nageltreatments, cryolipolyse, injectables, Barber-behandelingen voor mannen, lichaamsbehandelingen en permanent ontharen in de IPL-studio.