sluit
V-Day

Avicam

J.L. van Rijweg 62, Zoetermeer

Waardebon van € 30 voor een babyfoon met camera bij Avicam in Zoetermeer

Kies optie
Promotie eindigt in:2 dagen 08:39:06

In een Notendop

Maak een afspraak in de winkel om jouw wensen aan te geven en met een medewerker te zoeken naar de babyfoon die daar het best bij aansluit.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
S
Shakira
2 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 3 out of 5 stars
juni 4, 2022
Snelle reactie, echt super fijn.

Over deze deal

  • Waardebon van € 30 voor een babyfoon met camera
  • Geldig voor alle babyfoons in de winkel
  • Alle babyfoons van Avicam hebben een camera
  • Met een app kan je de kleine zien vanaf je telefoon of tablet
  • De babyfoons werken op wifi

  • Je maakt een afspraak in de winkel om je wensen aan te geven
  • De winkelmedewerker laat je de modellen zie die hier bij aansluiten
  • Je krijgt uitleg over de verschillende functies, werking en installatie
  • Als de installatie je niet lukt, kan je Avicam altijd bellen voor hulp

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop tijdens openingstijden op maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur. In overleg ook mogelijk in de avond of op zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar 1 extra te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 2 uur van tevoren telefonisch op 017 257 6533 of via e-mail op info@avicam.nl, o.v.v. Groupon. Je kan ook online aankopen door eerst te mailen naar info@avicam.nl. Je ontvangt dan een eenmalige kortingscode die je kan gebruiken bij je aankoop.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. In overleg ook te besteden in de webshop. Als je een babyfoon hebt gekocht met deze waardebon en hem terug wil brengen, dan krijg je het besteedde bedrag terug in de vorm van een nieuwe waardebon voor een babyfoon bij Avicam. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Avicam

Bij Avicam zit je goed voor al je vragen over beveiligingscamera's, babyfoons en alarmsystemen. Deze specialzaak in Zoetermeer hecht waarde aan de veiligheid van jou en je gezin of bedrijf en heeft er toevallig ook nog eens een knap staaltje verstand van. Als je gericht op zoek bent naar een camera om jouw zaak, huis of kleintje te beveiligen, kan je de winkel binnen lopen voor advies. Met verschillende modellen en moderne technische snufjes op de plank, kan je zomaar nog wel eens naar buiten lopen met een camera die precies bij je behoeften aansluit. Je parkeert er gratis voor de deur.